Skip to main content

Zoals de meesten onder jullie wel weten hebben we bij acom onlangs een wedstrijd georganiseerd, vanwege de lancering van onze nieuwe website. Omdat we zo gelukkig waren met onze nieuwe website, vonden we dat we ons geluk met onze klanten en volgers moesten delen. Ondertussen zou het ook mooi meegenomen zijn dat onze website bekeken werd door heel wat mensen. Zo kwamen we na lang denken op het idee van een speurtocht op onze website.

Het ontstaan van de a-kom

Voor een speurtocht hebben we natuurlijk iets nodig om naar te zoeken. We wilden een onderwerp gaan verstoppen ergens op de website, maar wat juist? Na een beetje brainstormen kwam één van onze medewerkers op het idee van een a-kom, letterlijk het acom logo in een kommetje. Dit vonden we best wel grappig dus lieten we dit ontwerpen en verstopten we dit op onze website. Nu de a-kom geboren was en op zijn plaats stond, moest de wedstrijd verder uitgewerkt worden. Zoals de regels bijvoorbeeld en wat konden de deelnemers winnen met deze wedstrijd?
We hebben heel wat opties overwogen, maar uiteindelijk hebben we toch dan besloten om een volledig geïnstalleerde laptop weg te geven. Dit om nog eens extra te benadrukken wat acom juist doet. Als “troostprijs” hebben we laptoptassen voorzien voor de eerste 29 deelnemers.

De regel was dat de dertigste persoon dat de a-kom vond en zich registreerde de laptop won. We hadden helemaal niet verwacht dat er zo een groot aantal deelnemers ging zijn. We zaten namelijk na een week aan maar liefst 238 deelnemers. Bij deze wil ik jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie talrijke deelnames, dit heeft ons gemotiveerd om nog meer van deze wedstrijden te organiseren in de toekomst.

Na een week werd onze winnaar Bert bekend gemaakt en konden we, zodra de laptop geleverd werd bij de acom headquarters, overgaan naar de installatie van onze laptop.

Installatie door onze Service Desk Engineer

Zoals bij elke andere laptop, desktop en andere hardware producten dat acom voorziet voor onze klanten heeft onze Service Desk ook deze laptop volledig voorbereid. Dit wil zeggen dat ze de installatie van de laptop op zich hebben genomen zodat onze winnaar meteen aan de slag kon. Hiervoor hebben we onze medewerker Andreas ingeschakeld, die maar al te graag wou poseren voor deze foto. Nog beter zelfs, hij zei namelijk ‘make me famous’, dus bij deze Andreas. You are welcome.

Het voorbereiden van laptops, etc werkt vooral in het voordeel van onze Field Engineers. In het voorbereiden van een computer kruipt soms heel wat tijd en het is daarom ook interessanter dat de Field Engineer dit niet meer op zich moet nemen. Niet alleen voor ons, maar ook voor u aangezien het uurtarief van de Service Desk Engineers lager is dan dat van de Field Engineers.

Indien u nog meer wil weten over wat onze Service Desk Engineers en Field Engineers doen kan u hier meer over lezen bij Diensten.

Levering van de laptop bij onze winnaar

Na dat de voorbereiding was afgerond kon de laptop geleverd worden. Daarom werd er een afspraak gemaakt met Bert om de laptop bij hem thuis te gaan leveren. Omdat er geen verdere installatie nodig was ter plekke, kon onze sales manager Maarten deze gaan afleveren. Dit is uiteraard gebeurd met respect voor de huidige corona-maatregelen. Op voldoende afstand hebben Maarten en Bert nog enkele foto’s getrokken, waarvan ik er met plezier alvast eentje met jullie deel.

Wij hopen dat jullie weer even voltallig gaan deelnemen aan onze volgende wedstrijd!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.