Skip to main content

WAT IS EEN MODERNE WERKPLEK?

Een moderne werkplek is een werkomgeving die is ontworpen om de behoeften van moderne werknemers te ondersteunen, met een sterke focus op flexibiliteit, mobiliteit en samenwerking. Dit maken we mogelijk door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing, software as a service (SaaS), en communicatie- en samenwerkingsplatforms zoals Microsoft 365 en Teams.

Het doel van een moderne werkplek is om je werkers de mogelijkheid te geven om productief en efficiënt te werken, ongeacht hun locatie of toestel.
Zo kan je medewerker efficiënt aan de slag en betere zakelijke resultaten behalen.

ACOM ZORGT VOOR EEN FEILLOZE WERKERVARING OP ELKE WERKPLEK

Tot 2020 was telewerk eerder een uitzondering dan een gewoonte. Nu is het cruciaal om de bedrijfscontinuïteit te garanderen, maar ook om de war for talent te winnen én werknemers aan boord te houden. Op afstand werken, bezorgt werkgevers en IT echter heel wat kopzorgen. Als gerenommeerd IT-partner kan Acom organisaties geruststellen: remote werken hoeft géén nachtmerrie te zijn.

ONZE MODERN WORKPLACE OPLOSSINGEN

Met de hulp van de volgende oplossingen, kan jij ook mee met de nieuwe manier van werken.

Azure

Werken in de cloud, de toekomst? Volgens ons wel. Microsoft investeert continu in nieuwe technologie, zonder dat jij moet investeren in dure hardware.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 kunnen werknemers vanaf elke locatie veilig en effectief samenwerken en communiceren.

Teams

Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft waarmee teams veilig kunnen chatten, bellen en vergaderen.

Sharepoint

SharePoint is een samenwerkingsplatform waarmee teams informatie, documenten en kennis kunnen delen en beheren.

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze experts staan voor je klaar.