Skip to main content

Onze partners

Omdat we steeds de beste kwaliteit willen bieden, gaan we steeds zorgvuldig op zoek naar onze partners. Dankzij onze partners kunnen we je steeds voorzien van de beste oplossing.

Als Gold Cloud Productivity partner van Microsoft zijn we de ideale partij voor al uw Microsoft producten en diensten.

Als HP Preffered Partner, zijn we de aangewezen partij om je hulp, advies en ondersteuning te bieden. We bieden advies, verkopen en ondersteunen het hele HP gamma.

Acom kiest voor Hewlett Packard Enterprise (HPE) als leverancier voor allerhande netwerkmateriaal van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

Als Solution Provider Partner helpt acom je behoeften te voldoen via de unieke virtualisatieproducten en oplossingen. Van de desktop tot het datacenter tot de cloud.

Met het Veeam’s ProPartner-programma kunnen we onze klanten uitmuntende service en meerwaarde bieden terwijl de beveiliging van hun bedrijfsactiviteiten blijft gewaarborgd.

Dankzij ons Silver partner level bij 3CX, kunnen we onze klanten voorzien van een betere service. We hebben dit level dan ook behaald door de certificeringen van onze medewerkers.

Barracuda Networks is een gekende speler in Network Security Appliances. Het bedrijf is vooral gekend door het aanbieden van eenvoudige en betaalbare oplossingen om organisaties te beschermen tegen bedreigingen van buiten hun organisatie.

CommScope Ruckus is een merk dat zich specialiseert in het creëren van geavanceerde netwerken. In samenwerking met acom gaan ze op zoek naar de juiste hardware die vooruitgang mogelijk zal maken en duurzame verbindingen zal kunnen creëren.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE PRODUCTEN?

Plan nu een gesprek in met een consultant.