Skip to main content

WAAROM IS CYBERSECURITY ZO BELANGRIJK?

Cybersecurity is van cruciaal belang voor bedrijven. Met de exponentiële groei van technologie en digitalisering zijn we steeds meer afhankelijk geworden van netwerken, computersystemen en het internet. Dit heeft echter als gevolg dat er ook een verhoogd risico is op cyberaanvallen en bedreigingen, die steeds gevaarlijker en schadelijker worden.

ZET IN OP SECURITY AWARENESS

Bij 9 op 10 gehackte bedrijven is phishing het gevolg van een menselijke fout. Daarom is het zeer belangrijk om personeel goed te trainen als het cyberveiligheid aankomt.

Zelfs met een goede spamfilter, firewall, antivirus, etc kan het nog steeds dat een phishing mail tot bij je medewerker raakt. Leer je medewerkers hoe ze phishing kunnen herkennen en breng je cyberveiligheid naar het volgende level.

LINK PROTECTION

Omdat phishing mail tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden zijn van legitieme mails, raden we ook steeds de feature ‘link protection’ in. Barracuda Link Protect test de link wanneer je hier op klikt, wanneer het om een corrupte link gaat, zal deze geblokkeerd worden.

ONZE SECURITY OPLOSSINGEN

Met de hulp van de volgende oplossingen beschermen we je tegen online gevaren zoals het verliezen van belangrijke gegevens, financiële verliezen en andere risico’s.

Antivirus

Een antivirus is zeker geen overbodige luxe wanneer je jouw toestellen of eindpunten op een basisniveau te beschermen.

Anti-spam

Om de dagelijkse spam mails zo goed mogelijk tegen te houden is een anti-spam oplossing tegenwoordig niet meer weg te denken.

Firewalls

In tijden van online en in de cloud werken is een firewall steeds een onmisbaar onderdeel van uw netwerk. Een firewall zal je netwerk beschermen tegen aanvallen van buitenaf en schadelijk netwerkverkeer.

Wachtwoordbeheer & MFA

Eén van de grootste risico’s binnen IT zijn slechte, te korte of herhaalde paswoorden op gebruikersniveau. Maak daarom gebruik van tools die je helpen om een veilige login te garanderen.

Monitoring

Wie waakt over je netwerk als u er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet?
Acom helpt u aankomende problemen verhelpen aan de hand van ons eigen monitoring systeem.

HOE VEILIG IS JOUW NETWERK?

Analyseer de beveiliging van je organisatie met een uitgebreide Security Audit en krijg advies waar nodig.