Skip to main content

ZAKELIJK INTERNET

Zonder internet zijn we niets, zeker als bedrijf is een stabiele internetverbinding een must. Daarom kan je sinds kort ook via acom, abonneren bij verschillende internetproviders.

Internet is onmisbaar bij bedrijven, dat weet jij ook. Daarom dat er ook zo een groot aanbod is aan providers dat je hiervan willen voorzien. We bepalen dan ook per project welke technologie voor jouw locatie het beste werkt volgens een connectiviteitstest. ✔
Acom Field Engineers Personeel Sfeer

EEN BETROUWBARE INTERNETCONNECTIE ONMISBAAR?

Als je het aan ons vraagt, is een stabiele en betrouwbare internetverbinding onmisbaar! Je hebt het namelijk heel de dag nodig om op een vlotte manier te kunnen werken. We maken dan ook meer en meer gebruik van de cloud, VPN en online diensten. We willen dan ook allemaal razendsnel internet, zonder onderbrekingen.

EEN STABIELE INTERNETVERBINDING VOOR DE CLOUD TELEFOONCENTRALE.

Omdat we nu meer en meer het internet gebruiken om te bellen (VOIP) is een goede verbinding zeer belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je belangrijke telefoontjes met klanten, leveranciers, etc onderbroken worden. Ook voor online vergaderingen met het team is een goede connectiviteit belangrijk. 

Heb jij interesse? Vraag snel advies aan onze experts!

Vraag nu jouw offerte aan!

Kostenefficiënt

Krijg meer voor je geld of bespaar op de internetkosten afhankelijk van het model dat het beste past voor jouw bedrijf.

4G Back-uplijn

Omdat er altijd een kans is dat je verbinding even wegvalt, is er altijd de 4G Back-uplijn om de dag te redden!
We zorgen voor een gerust gevoel door de 4G back-up lijn, zo blijf jij steeds bereikbaar.

Op maat van jouw bedrijf

Snelheid en tarieven op maat. Jouw behoeften evolueren met het aantal gebruikers en nieuwe toepassingen. Daarom vinden we dat snelheid en technologie schaalbaar moeten zijn, net zoals onze tarieven.

Eén partner voor al uw IT!

Slechts één aanspreekpunt voor al jouw IT-gerelateerde zaken! Dit zorgt voor een goede en gemakkelijke service!

De juiste technologie voor jou!

Wij bepalen, samen met jou, welke technologie het beste past. We zoeken naar de beste bandbreedte, de beste download- en uploadsnelheid in jouw regio.

Ook de juiste hardware is nodig voor een goed bereik!

Nu we de juiste provider  hebben uitgekozen, dienen we ook even stil te staan bij de juiste hardware. Na een audit installeren wij de juiste hardware om je bereik nog beter te maken.

Met de accespoints en switches van Ruckus, is het bereik doorheen heel je bedrijf optimaal. Ook voor meerdere locaties is het materiaal van Ruckus ideaal, dit vooral door het centrale beheer. Ook technologieën zoals Beamflex, zorgen voor het beste bereik in jouw bedrijf.

Heb je een vraag over onze services? 

Onze experts helpen je graag verder.