Skip to main content

SHAREPOINT

Microsoft SharePoint is een samenwerkingsplatform waarmee teams informatie, documenten en kennis kunnen delen en beheren.

MICROSOFT SHAREPOINT

INTRANET EN DATA MANAGEMENT SYSTEEM

SharePoint is een samenwerkingsplatform waarmee teams informatie, documenten en kennis kunnen delen en beheren. Met SharePoint kunnen gebruikers websites maken, inhoud delen en samenwerken aan documenten, en biedt het een centrale locatie voor het beheren van workflows, taken en processen.

Er zijn geen kosten en overhead verbonden aan de fysieke implementatie van software op de site. Bovendien helpt het ook om het implementatieproces te vereenvoudigen en de time-to-value te versnellen.

SharePoint Designer

SharePoint geeft volledige toegang om pagina’s aan te passen en andere SharePoint-artefacten zoals workflow, inhoud typen, lijsten en bibliotheken. Het is een UI-gebaseerde tool zoals HTML FrontPage waar elke pagina kan worden geopend en direct aangepast.

Verbonden met externe database

In echte zakelijke scenario’s moeten gebruikers dat vaak doen maak verbinding met verschillende Line of Business (LOB) -gegevens. EEN externe tool, Layer2 Cloud Connector, helpt naadloos integreren met LOB-gegevens. De tool kan SharePoint verbinden met meerdere bedrijfskritieke gegevens applicaties om een nieuw niveau van teamoverschrijdend niveau te bereiken samenwerking, besluitvorming en proces efficiëntie.

MICROSOFT

Computers en Microsoft gaan hand in hand. Daarom kennen de meeste mensen Microsoft wel en was onze keuze voor Microsoft ook voor de hand liggend. Dankzij hun uitgebreide aanbod hebben zij voor alle mogelijke obstakels een oplossing.

Microsoft is een Amerikaans technologiebedrijf dat in 1975 werd opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het bedrijf is wereldwijd bekend om zijn softwareproducten, zoals Windows en Office, maar heeft ook activiteiten op het gebied van hardware, cloud computing en gaming. Microsoft heeft een sterke focus op innovatie en technologieontwikkeling, en heeft een belangrijke rol gespeeld in de evolutie van de moderne werkplek met producten zoals Microsoft 365, Azure, Teams en SharePoint.

Heb je een vraag over onze producten of services? 

Onze experts helpen je graag verder.