Skip to main content

MICROSOFT 365

Met Microsoft 365 kunnen werknemers vanaf elke locatie veilig en effectief samenwerken en communiceren.

MICROSOFT 365

(SAMEN)WERKEN IN DE CLOUD

Microsoft 365 Business is een software suite die kleine en middelgrote bedrijven voorziet van een reeks productiviteitstools en diensten. Het omvat een ruim aanbod van applicaties zoals Word, Excel, Teams, Sharepoint, Outlook en nog zoveel meer.

Microsoft 365 Business is ontworpen om bedrijven efficiënt te laten werken en samenwerking en communicatie te verbeteren, en vergemakkelijken. Bovendien bevat de software suite ook beveiligings- en apparaatfuncties waarmee bedrijven hun gegevens kunnen beschermen tegen bedreigingen.

Opgepast: Microsoft maakt geen automatische back-up van je data, maak daarom gebruik van de Barracuda Cloud-to-cloud back-up

Eén van de voordelen van Microsoft 365 Business is dat het een cloud-gebaseerde service is, wat betekent dat gebruikers hun bestanden en applicaties vanaf elke locatie kunnen openen, zolang ze een internetverbinding hebben. Dit maakt het een flexibele oplossing voor bedrijven met medewerkers die op afstand werken of onderweg zijn.

VOORDELEN VAN WERKEN IN DE CLOUD

In ons privéleven is het gebruik van online diensten niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan het checken van je banksaldo of on demand televisiekijken. Voor veel bedrijven is online werken nog niet vanzelfsprekend. Dit is best vreemd, aangezien ‘werken in de cloud‘ voor ondernemers veel voordelen biedt. Zeker als je kiest voor bedrijfssoftware met uitgebreide mogelijkheden, zoals Microsoft 365. Twijfel jij nog of werken in de cloud iets voor jouw onderneming is? Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Nooit meer je bestanden kwijt

Dankzij oplossingen zoals OneDrive en Sharepoint staat je data veilig in de cloud.

Volgens de GDPR

Voldoet aan de zeer strenge privacy voorwaarden voor opslag van gegevens.

Lagere kosten

Geen verrassingen, betaal een vast, maandelijks bedrag per gebruiker.

Optimaal samenwerken

Dankzij apps zoals Sharepoint en Teams werk je met gedeelde documenten, platformen en agenda's.

Altijd beschikbaar

Microsoft 365 Business is altijd en overal beschikbaar en je gebruikt steeds de laatste nieuwe functies.

Centraal aanspreekpunt

Ook voor al je Microsoft 365 vragen kan je bij acom terecht als jouw vaste IT-partner.

MICROSOFT 365 BUSINESS PREMIUM

Microsoft 365 Business Premium biedt alle functies van Microsoft 365 Business, plus extra mogelijkheden op het gebied van beveiliging, compliance en apparaatbeheer. Dit abonnement is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een uitgebreidere beveiligingsoplossing en meer geavanceerde beheermogelijkheden.

Wij kiezen voor Microsoft 365 Business Premium vanwege de extra beveiligingsopties en de naadloze integratie met Microsoft Azure dankzij Intune.

MICROSOFT

Computers en Microsoft gaan hand in hand. Daarom kennen de meeste mensen Microsoft wel en was onze keuze voor Microsoft ook voor de hand liggend. Dankzij hun uitgebreide aanbod hebben zij voor alle mogelijke obstakels een oplossing.

Microsoft is een Amerikaans technologiebedrijf dat in 1975 werd opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het bedrijf is wereldwijd bekend om zijn softwareproducten, zoals Windows en Office, maar heeft ook activiteiten op het gebied van hardware, cloud computing en gaming. Microsoft heeft een sterke focus op innovatie en technologieontwikkeling, en heeft een belangrijke rol gespeeld in de evolutie van de moderne werkplek met producten zoals Microsoft 365, Azure, Teams en SharePoint

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze experts helpen je graag verder.