Skip to main content

WAT IS HET BELANG VAN EEN GOEDE IT-INFRASTRUCTUUR?

Een goede IT-infrastructuur is essentieel voor de efficiëntie, effectiviteit en productiviteit van een organisatie.

 • Continuïteit
  Een goede IT-infrastructuur zorgt voor betrouwbaarheid en continuïteit van je bedrijf. Je systemen en applicaties zijn altijd beschikbaar en storingen worden tot een minimum beperkt.
 • Efficiëntie
  Een goed ontworpen IT-infrastructuur zorgt voor extra efficiëntie bij je medewerkers, dankzij de benodigde middelen en informatie.
 • Veiligheid
  Een goede IT-infrastructuur zorgt ervoor dat bedrijfsgegevens en -systemen veilig zijn. Gevoelige informatie wordt beschermd tegen indringers en dat bedrijfskritieke systemen niet worden aangetast.
 • Schaalbaarheid
  Je IT-infrastructuur kan makkelijk worden aangepast en uitgebreid worden om aan de veranderende behoeften van je organisatie te voldoen.

ONZE INFRASTRUCTUUR EN CLOUD OPLOSSINGEN

Met de hulp van de volgende oplossingen bouwen we een optimale IT-infrastructuur op voor je organisatie.

Azure

Werken in de cloud, de toekomst? Volgens ons wel. Microsoft investeert continu in nieuwe technologie, zonder dat jij moet investeren in dure hardware.

Back-up oplossingen

Bescherm je data tegen technische storingen, hacks, … dankzij een back-up oplossing. Er kan altijd iets mislopen, omdat je jouw harde werk niet wil verliezen is het steeds een goed idee om een back-up strategie samen te stellen.

Datacenter

Geen plaats in je bedrijf om een server te plaatsen? Geen probleem, dankzij ons eigen datacenter. Plaats jouw materiaal in ons datacenter en geniet van de bijkomende support en ondersteuning.

Netwerk

Een goed netwerk is de basis van je IT-infrastructuur. Bij Ruckus wil men er dan ook voor zorgen dat je netwerk voldoet aan de noden van je bedrijf.

Zakelijk internet

Zonder internet zijn we niets, zeker als bedrijf is een stabiele internetverbinding een must. Daarom kan je sinds kort ook via acom, abonneren bij verschillende internetproviders.

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze experts staan voor je klaar.