ACOM

Acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten. Mogen wij ons ding doen? Dan zorgen we er graag voor dat uw IT u helpt om verder te komen dan u ooit gedacht had.

Sinds 1989 staan we onze klanten bij met advies, ontwikkeling en support.  Zoekt u een IT partner die uw behoeften perfect begrijpt en invult? Neem dan zeker even contact met ons op.

ONZE KLANTEN

Iedere KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. Acom weet en ondervindt dat als KMO ook. Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO’s helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij graag helpen.

Netwerken van 2 tot 50 pc’s worden door ons beheerd en onderhouden. De vorm van de samenwerking kan via onze bestaande contracten of wordt op uw maat uitgewerkt. Wij doen alles voor u of we vullen uw bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

Bekijk hier wat onze klanten vinden

ONZE GARANTIES

Acom heeft verschillende partnerships in de IT sector: Microsoft Silver partner, VMware professional partner. Een kwaliteitslabel waarmee de fabrikant erkent dat wij specialisten zijn.

Voor de Microsoft erkenning hebben we meer dan 10 competenties in diverse domeinen. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat we de kennis in huis hebben om u op elk domein de juiste oplossing aan te bieden. Zo maken we als trotse partner deel uit van het Microsoft Partner Network: een extra garantie voor solide on-site en on-line oplossingen.

Bij acom zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Onze mensen zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties, conferenties, opleidingen en lezingen bij. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Ons gepassioneerd TEAM

Deze geëngageerde IT professionals staan voor u klaar. Aangenaam kennis te maken!

PHILIP DE SCHUTTER

LUK GEERTS

MAARTEN AVONTS

NICK VANMEERBEECK

OLIVIER ROOSE

NABILA BENZIAN

MIKE VALCKE

TOLLE COLART

STEF HERMANS

TOM KOOLS

SABINA VANDEN ABEELE

GERT THOMAES

GLENN LE BON

HYUN GEERTS

WILLEM ALVES

WOUTER GORIS

GREGORY ROETING

MAARTEN PEETERS

WOUTER VAN HUMBEECK

Personeel Acom IT Specialisten

STEVE BEYENS

Personeel Acom IT Specialisten

CHRISTOPHE VAN HOOF

Personeel Acom IT Specialisten

JORI DE BELDER

Personeel Acom IT Specialisten

MICHAËL DE GROOF

Personeel Acom IT Specialisten

REMKO HOLTRUST

Personeel Acom IT Specialisten

YARON DE HERDT

JIJ HIER?