ACOM

Acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten. Mogen wij ons ding doen? Dan zorgen we er graag voor dat uw IT u helpt om verder te komen dan u ooit gedacht had.

Sinds 1989 staan we onze klanten bij met advies, ontwikkeling en support.  Zoekt u een IT partner die uw behoeften perfect begrijpt en invult? Neem dan zeker even contact met ons op.

ONZE KLANTEN

Iedere KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. Acom weet en ondervindt dat als KMO ook. Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO’s helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij graag helpen.

Netwerken van 2 tot 50 pc’s worden door ons beheerd en onderhouden. De vorm van de samenwerking kan via onze bestaande contracten of wordt op uw maat uitgewerkt. Wij doen alles voor u of we vullen uw bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

Bekijk hier wat onze klanten vinden

ONZE GARANTIES

Acom heeft verschillende partnerships in de IT sector: Microsoft Silver partner, VMware professional partner. Een kwaliteitslabel waarmee de fabrikant erkent dat wij specialisten zijn.

Voor de Microsoft erkenning hebben we meer dan 10 competenties in diverse domeinen. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat we de kennis in huis hebben om u op elk domein de juiste oplossing aan te bieden. Zo maken we als trotse partner deel uit van het Microsoft Partner Network: een extra garantie voor solide on-site en on-line oplossingen.

Bij acom zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Onze mensen zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties, conferenties, opleidingen en lezingen bij. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Ons gepassioneerd TEAM

Deze geëngageerde IT professionals staan voor u klaar. Aangenaam kennis te maken!

Philip De Schutter

PURCHASE MANAGER

Philip De Schutter is één van onze partners. Hij leidt alles met betrekking tot Purchase & Licenties tot een goed einde.

Philip is een echte sportieveling die graag gaat mountainbiken en roadbiken. Je zal Philip regelmatig zien aankomen op kantoor met zijn fiets in de hand. Een stevige wandeling zal hij ook niet uit de weg gaan. In de wintermaanden kan je Philip tegenkomen op de skipiste waar hij je al snowboardend kan passeren. Naast al deze sportiviteiten is een etentje in één van zijn favoriete restaurants zeker welkom.

Luk Geerts

HR & FINANCE MANAGER

Luk Geerts is één van onze partners. Hij leidt alles met betrekking tot HR & Finance tot een goed einde.

Luk is na het werk wel eens te vinden op het golfterrein. In de wintermaanden staat skiën en snowboarden op het menu. Naast deze activiteiten is Luk een Royal Antwerp FC voetbalfan waar hij vaak wedstrijden van bijwoont. Toch staat voetbal niet op nummer 1 als het op sport neerkomt, die plek is namelijk al weggelegd voor de voetbal- en golfwedstrijden van zijn kinderen.

Maarten Avonts

SALES MANAGER

Maarten Avonts is één van onze partners. Hij leidt alles met betrekking tot sales en marketing tot een goed einde.

Maarten is een enorme fan van raadsels en puzzels, hij heeft dan ook al menig escape-room en bordspelen opgelost. Genieten doet hij wanneer hij een verre reis kan maken met zijn vrouw, vrienden en/of familie want met hun tijd doorbrengen is erg belangrijk voor Maarten. Wanneer hij een momentje vrij heeft slaat hij graag een balletje op zijn favoriete golfbaan.

Nick Vanmeerbeeck

SERVICE DESK MANAGER

Nick is onze Service Desk Manager. Hij zorgt voor het goede verloop van onze Service Desk. Hij volgt de lopende tickets mee op en zorgt ervoor dat uw toestellen steeds tijdig zijn voorbereid.

Nick heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Na een dag werk bij acom begint Nick met het onderhouden en uitbreiden van zijn eigen database die hij thuis heeft opgesteld. Hierdoor is hij steeds up-to-date van de nieuwste producten en factoren van IT. Nick staat ook regelmatig achter het kookvuur en ontdekt graag nieuwe recepten. In de wintervakantie kan je Nick ook op de skipiste terugvinden.

Mike Valcke

BUSINESS UNIT MANAGER - HOSPITALITY

Mike is onze Business Unit Manager voor Protel – Hij zorgt voor het goede verloop van onze hospitality afdeling en dat alle uitdagingen die toekomen snel worden afgewerkt.

Mike geniet van een wandeling met zijn (super schattige) honden en werkt ook vaak en graag in zijn tuin. Dat laatste komt goed van pas aangezien Mike voorzitter is van zijn wijk. Als voorzitter representeer je vooral de mensen uit die wijk maar ook de wijk zelf en daar maakt je tuin uiteraard deel van uit. Naast al deze verantwoordelijkheden ontspant Mike in zijn tuin maar ook tijdens één van de prachtige shows in het theater.

Nabila Benzian

POLYVALENT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Nabila is onze Polyvalent administratieve medewerker. Zij zorgt voor al onze boekhouding en regelt ook onze finances. Verder staat Nabila u ook graag bij met ondersteuning voor Unit 4 en Multivers.

Nabila kent niet alleen veel van financiën en boekhouding maar ook van mode. Eens gaan winkelen en met de vrienden iets drinken of eten is ook een must voor Nabila. Daarnaast is reizen haar favoriete bezigheid.

Miek Adriaensen

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Miek is onze Order en Administratie bediende. Zij zorgt mee voor een vlot verloop van verschillende diensten en ondersteunt waar nodig. Ook zorgt ze mee voor permanentie op kantoor en staat ze u met veel plezier te woord aan de telefoon.

In haar vrije tijd maakt Miek graag tijd om te koken en ook voor quality-time met haar gezin en twee katten. Als grote fan van de tv-serie F.R.I.E.N.D.S. gaat ze graag shoppen om haar verzameling van gadgets uit te breiden. Af en toe een nieuwe stad gaan ontdekken samen met haar man behoort ook tot de favoriete bezigheden van Miek.

Olivier Roose

BUSINESS DEVELOPER

Olivier is onze Business developer. Dit maakt van hem vaak het eerste gezicht dat onze klanten te zien krijgen. Hij zorgt voor nieuwe klanten, volgt zijn bestaande klanten op en zorgt dat alle bestellingen van zijn klanten of van onze techniekers meteen worden afgehandeld.

Naast IT heeft Olivier een passie voor mooie wagens. Hij spendeerde vroeger vaak wel wat tijd in de garage, sleutelend aan zijn wagen en hij kan je vrijwel elk type van BMW opnoemen. Naast zijn job bij acom is Olivier regelmatig een nieuwe DJ-mix aan het maken. Deze kan hij daarna dan draaien op één van de feestjes die hij zelf wel eens organiseert.

Lisa

INTERNAL SALES

Lisa is onze Internal Sales bediende. Zij behandeld vooral inkomende offertes en volgt ook de bestellingen op. Haar grafische talent benutten we bij ACOM graag door haar in te zetten voor het beheren van onze website en sociale media kanalen. Ook voor een ontwerp van bepaalde documenten en het ontwerpen van foto's kunnen we terecht bij Lisa.

Als Lisa niet aan het werk is, kan je haar vaak vinden met een goed boek in de hand en één van haar katten op de schoot. Maar ook afspreken met vrienden en leuke reisjes behoren tot haar favoriete bezigheden. Als het mooi weer is schuimt ze graag vintage marktjes af op zoek naar leuke kleding en accessoires die bij haar passen.

Gert Thomaes

FIELD ENGINEER / TECHNICAL TEAM LEAD

Gert is één van onze Senior Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Gert is zowel privé als professioneel vaak bezig met IT. Zo is hij altijd up to date van de nieuwste zaken op de markt aangaande IT. Daarnaast kan een leuke computergame hem de nodige ontspanning geven.

Kevin Demey

FIELD ENGINEER / TECHNICAL TEAM LEAD

Kevin is één van onze Senior Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden. Voor Kevin zijn er geen geheimen meer in de wereld van telefonie en networking.

Kevin houdt zich ook buiten het werk bezig met alles dat met networking en domotica te maken heeft. Verder maakt hij graag tijd om films en series te bekijken. Kevin is ook een echte levensgenieter, hij gaat graag op reis en met lekker eten kan je hem ook altijd plezieren.

Willem Alves

SENIOR FIELD ENGINEER

Willem is één van onze Senior Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Naast het werk is Willem een enorme voetbalfan. Hij speelt in maar liefst 2 competitieploegen én is hevige supporter van Royal Antwerp Football Club. Daarnaast kan je Willem terugvinden in de fitness of tijdens een avondje uit met vrienden.

Remko Holtrust

SENIOR FIELD ENGINEER

Remko is één van onze Senior Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Remko zoekt ontspanning op door een boek te lezen. Wanneer hij eens wat stoom wil aflaten zal hij eerder grijpen naar een goede videogame. Om er even tussenuit te knijpen is een mooie reis altijd snel gevonden voor Remko.

Wouter Goris

FIELD ENGINEER

Wouter is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Wouter brengt veel van zijn tijd door in het gezelschap van zijn gezin. Tijd spenderen met de kinderen is dan ook één van zijn favoriete bezigheden. Als hij daarnaast nog een momentje vrije tijd heeft spendeert hij dit het liefst door te gamen.

Tolle Colart

FIELD ENGINEER

Tolle is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Tolle is een echte bordspel fanaat, hij speelt dan ook zowel recreatief als in clubverband. Hij heeft ondertussen een aanzienlijke verzameling van verschillende spelen thuis liggen. Naast zijn bordspelen spendeert hij het meeste van zijn tijd met zijn gezin en kijkt hij graag naar een film. Als sportief alternatief grijpt hij het liefst naar zijn fiets.

Hyun Geerts

FIELD ENGINEER

Hyun is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Hyun speelt in zijn vrije tijd al eens graag een poker spel. Je mag gerust zeggen dat hij hier talent voor heeft, zoveel zelfs dat Hyun vroeger werd gesponsord door bekende merken en casino’s. Als je van een uitdaging houdt, is Hyun dus de perfecte tegenstander. Naast poker spelen gaat Hyun ook regelmatig kitesurfen en skiën.

Wouter Van Humbeeck

FIELD ENGINEER

Wouter is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Tom Kools

FIELD ENGINEER

Tom is één van onze Field Engineers – Hij geeft technische ondersteuning aan onze Service desk engineers waar nodig en beheert zijn eigen projecten.

Tom heeft ontzettend veel kennis van domotica, als ontspanning kan hij wel eens wegdwalen in het zoeken naar de nieuwste snufjes die hierbij passen. Naast al het IT gebeuren kan Tom wel eens verdwalen met zijn motor in een lange, ontspannende rit. Een grappig filmpje of twee zit er ook wel eens in, vooral de humor van Philip Geubels kan Tom wel eens doen wenen van het lachen.

Maarten Peeters

FIELD ENGINEER

Maarten is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Maarten zal zich vaak bezighouden met wintersport. En niet zo maar een wintersport zoals skiën of snowboarden maar met ‘Mushing’ of sledenhondensport. Dit doet hij met zijn eigen honden genaamd Malacka en Shango.

Stef Hermans

FIELD ENGINEER

Stef is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Stef speelt al eens graag een spel, dit zowel in de vorm van een computergame als een bordspel. Zijn interesse in IT is ontstaan tijdens de zoektocht naar de perfecte computer voor verschillende zware computergames. Sinds dan heeft Stef al heel wat computers gebouwd voor zichzelf en ook voor vrienden. Wanneer Stef niet achter een scherm zit, spendeert hij zijn tijd het liefst door het lezen van een boek of in het gezelschap van zijn familie en vele huisdieren.

Christophe Van Hoof

FIELD ENGINEER

Christophe is één van onze Field Engineers. Onze Field Engineers zijn de mensen die de volledige omgeving van een klant zijn IT netwerk beheren, beschermen en onderhouden.

Christophe is een bezig bijtje. Naast zelf een heel ondernemende ziel te hebben is Christophe ook heel sportief. Hij gaat dan ook vaak naar de fitness en daarnaast speelt hij al wel eens een potje tennis, gaat hij windsurfen of golfen. Wandelen in het park is dan weer prima om even tot rust te komen.

Personeel Acom IT Specialisten

Steve Beyens

SERVICE DESK ENGINEER

Steve is een van onze service desk engineers. Zij helpen onze klanten verder met technische hulp vanop afstand en zorgen dat alle toestellen klaar staan voor levering en gebruik.

'Een balletje slaan' heeft bij Steve een heel andere betekenis als bij andere werknemers. Steve speelt namelijk Baseball. Daarnaast is hij een echte Motorhead. Regelmatig met zijn motor rijden of aan zijn auto sleutelen is dan ook wat hij het liefst doet. Als er nog tijd over is? Dan speelt Steve graag een videogame.

Personeel Acom IT Specialisten

Michaël De Groof

SERVICE DESK ENGINEER

Michaël is een van onze service desk engineers. Zij helpen onze klanten verder met technische hulp vanop afstand en zorgen dat alle toestellen klaar staan voor levering en gebruik.

Michaëls favoriete bezigheden zijn vooral competitief sporten en gamen. Hij heeft 8 jaar basketbal gespeeld en speelt ook graag eens voetbal en tennis. Muziek behoort ook tot zijn interesses, hij mixt graag bestaande liedjes tot een leuke remix. Voor een logo creatie kan je ook bij hem terecht.

Yaron De Herdt

SERVICE DESK ENGINEER

Yaron is een van onze service desk engineers. Zij helpen onze klanten verder met technische hulp vanop afstand en zorgen dat alle toestellen klaar staan voor levering en gebruik.

Yaron is onze jongste medewerker maar is zeker niet te onderschatten. Yaron heeft een enorme interesse in informatica en houdt zich dan ook in zijn vrije tijd bezig met het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van IT. Wanneer hij toch een momentje vrij heeft gaat hij lopen om zijn conditie te verbeteren.

Lionel Der Boven

Service Desk Engineer

Lionel is één van onze Service Desk Engineers. Zij helpen onze klanten verder met technische hulp vanop afstand en zorgen dat alle toestellen klaar staan voor levering en gebruik.

Lionel is onze nieuwste aanwinst van het acom-team. Hij is gepassioneerd door technologie en is in zijn vrije tijd ook vaak bezig met zijn eigen IT-projecten. Ook ontdekt hij graag nieuwigheden en bouwt zelf ook game- en workstation pc’s.

Stil zitten doet Lionel niet, want naast IT steekt hij ook al wel eens zijn handen uit de mouwen met verschillende knutsel- en klusprojecten. Ook uitstapjes met vrienden en gamen behoren tot zijn interesses. Zijn passie voor muziek heeft hij doorgekregen van zijn vader die muzikant was. Lionel houdt ook heel erg van dieren en heeft dan ook een jonge herder, met de naam Kyra.

Nicolas Faymonville

HOSPITALITY ADVISOR

Nicolas is één van onze Hospitality Advisors. Hij bekijkt alle inkomende vragen aangaande onze Protel Hotelsoftware en staat onze klanten ook graag telefonisch te woord.

Glenn Le Bon

HOSPITALITY ADVISOR

Glenn is één van onze Hospitality Advisors. Hij bekijkt alle inkomende vragen aangaande onze Protel Hotelsoftware en staat onze klanten ook graag telefonisch te woord.

Glenn brengt het meest van zijn tijd door met zijn gezin, daarnaast speelt hij ook korfbal in clubverband. Een bordspel is ook altijd een leuk gegeven voor Glenn en al zeker met familie of collega’s. Hij heeft ook nog niet zo lang een nieuwe passie gevonden in golf.

Veronique Vervloet

HOSPITALITY ADVISOR

Jij hier?