Skip to main content

WIJ ZIJN ACOM

Samen creëren we de meest uitdagende en ontzorgende werkomgeving die de beste experten aantrekt om onze klanten te bedienen.

Acom opende de deuren in het jaar 1989 en heeft dan ook ettelijke jaren ervaring in de IT-sector. We volgden de evolutie van IT, telefonie en andere technologieën van op de eerste rij op.

Als gevestigde waarde beschikken we over sterke relaties tussen onze collega’s, klanten en leveranciers. We bieden samen sterk advies en bekwame ondersteuning aan onze klant voor de juiste oplossingen zoals cloudoplossingen, telefonie en IT-infrastructuur.

Al onze afdelingen werken samen als team om de best mogelijke oplossing te bereiken. Er staan steeds experts klaar met heel wat motivatie en de juiste kennis van zaken.

ONZE WAARDEN

We baseren onze samenwerkingen met collega’s, klanten en leveranciers steeds op de onderstaande kernwaarden. Zo proberen we steeds een goede samenwerking te onderhouden.

AMBITIE

Dat is durven doen waar je goed in bent, dat is wat acom zoekt. Mensen met goesting om mee te werken in een fantastisch team waar we elkaar en onze klanten naar het volgende niveau brengen.

COMPETENTIE

Omdat we u steeds kwalitatieve oplossingen willen bieden, zetten we bij acom in op permanente bijscholing van onze medewerkers. Al onze collega’s zijn gebeten door de mogelijkheden van technologie en leren hier dan ook graag over bij.

OPRECHT

We onderscheiden ons door duidelijke en klare taal te spreken naar onze klanten, ook als is dit niet altijd wat ze willen horen, maar dit schept dan weer vertrouwen. Onze slogan zegt niet voor niets uw IT in vertrouwde handen.

MET ELKAAR

Bij acom gaan we samen met elkaar voor een succesvolle samenwerking tussen collega’s, klanten en leveranciers. Ieder persoon in ons team draagt bij tot het succes van ons team.

ONZE KLANTEN

Iedere KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. Acom weet en ondervindt dat als KMO ook. Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO’s helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij graag helpen.

Netwerken van 2 tot 50 pc’s worden door ons beheerd en onderhouden. De vorm van de samenwerking kan via onze bestaande contracten of wordt op maat uitgewerkt. Wij doen alles voor jou of we vullen je bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

Bekijk hier wat onze klanten vinden

ONZE GARANTIES

Acom heeft verschillende partnerships in de IT sector: Microsoft Silver partner, VMware professional partner. Een kwaliteitslabel waarmee de fabrikant erkent dat wij specialisten zijn.

Voor de Microsoft erkenning hebben we meer dan 10 competenties in diverse domeinen. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat we de kennis in huis hebben om je op elk domein de juiste oplossing aan te bieden. Zo maken we als trotse partner deel uit van het Microsoft Partner Network: een extra garantie voor solide on-site en on-line oplossingen.

Bij acom zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Onze mensen zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties, conferenties, opleidingen en lezingen bij. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ontdek onze vacatures!

Onze vacatures