Skip to main content
Door de coronamaatregelen zijn velen onder ons verplicht om op een andere manier te werken, op afstand en in kantoor. We leren nieuwe technologieën en ontdekken nieuwe manieren om efficiënt te vergaderen en productief samen te werken. Onze medewerkers gebruiken dagelijks Microsoft Teams voor individueel overleg, meetings maar ook voor ontspanning na de werkuren.

Vergaderen met Microsoft Teams: één toepassing voor al uw teamwerk

Microsoft Teams is een toepassing voor teamwerk die volledig geïntegreerd is in het Microsoft Office 365 pakket. Chatten, bellen, vergaderen en samenwerken kan vanaf eender waar. Of u nu thuis in lockdown bent, op kantoor of in een koffiebar; met Microsoft Teams heeft u steeds toegang tot een digitale werkomgeving via uw computer, tablet of smartphone. U kan al de bestanden die u het de Office-programma’s maakt eenvoudig en snel delen met uw team. Met deze toepassing kunt u ook al uw teamwerk plannen, organiseren en uitvoeren. Dit kan gaan van besprekingen in duo tot vergaderingen met enkele tientallen collega’s.

Plannen, uitnodigen, samenwerken en verslag maken: alles kan in Microsoft Teams

Plan uw teamwerk in de vergaderagenda en stuur medewerkers eenvoudig een uitnodiging. Nodig externe gasten uit met een e-mail. En bereidt u voor door vooraf de opnames en notities van eerdere vergaderingen in de Teams omgeving door te nemen.

Een Teams-vergadering start met een simpele druk op de knop. U kiest voor een audio of video overleg. De integratie met Microsoft Office zorgt er vervolgens voor dat  u in realtime samen aan tekstdocumenten, powerpoints en excel bestanden kan werken. U kunt deze uiteraard opslaan in de vergaderomgeving zodat alles nadien voor iedereen beschikbaar blijft. Bovendien kunt u audio-, video-, en andere activiteiten opnemen en ze nadien automatisch transcriberen zodat er achteraf geen belangrijke informatie verloren gaat.

Na de vergadering ontspannen napraten

Microsoft Teams kunt u ook na de vergadering of kantooruren gebruiken. Niets belet u om na de vergadering ontspannen na te praten via video, audio of chat of, waarom niet, in groep te e-peritieven. Wij gebruiken Teams na de werkuren voor onze spelavonden. Tijdens de lockdown dus elk thuis van achter zijn eigen scherm.

Benieuwd naar wat Microsoft Teams voor uw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.