Skip to main content

Met een virtuele desktop maak je van elke computer jouw computer, waar je je ook bevindt. Want na snel even inloggen heb je toegang tot je bureaublad, je programma’s en je bestanden. Gemakkelijk én veilig voor de telewerkers.

Windows Virtual Desktop is een cloudservice voor het virtualiseren van je bureaubladen en programma’s. Waar je vroeger een server nodig had om een remote desktop op te zetten, kan dit nu gemakkelijk via de cloud. Je kan je desktop vanaf gelijk welk toestel op een veilige manier raadplegen.

Een virtuele desktop is een computer in de cloud

Het systeem is eenvoudig: acom lanceert voor jou een krachtige computer in de cloud en installeert alles wat je nodig hebt aan bestanden en programma’s. Jij logt in vanaf eender welke welke computer of tablet en krijgt direct toegang tot je eigen bestanden. Hierdoor kan je dus:

  • Gemakkelijk en eenvoudig mobiel werken
  • Veilig en in vertrouwen werken

Veilig thuis werken

Windows Virtual Desktop is verbonden met de firewall van je bedrijf of organisatie, zodat er geen kans bestaat dat je connecteert met een onveilige omgeving. Omdat er geen server moet geïnstalleerd worden, is Windows Virtual Desktop een makkelijk te installeren en betaalbare oplossing.

Wil je zeker zijn dat je telewerkers in een veilige omgeving werken? Neem dan contact op met acom voor een gratis kennismakingsgesprek op jouw locatie via info@acom.be of vul het formulier in op Contact.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.