Skip to main content

MICROSOFT TEAMS

Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft waarmee teams veilig kunnen chatten, bellen en vergaderen.

MICROSOFT TEAMS

HET SAMENWERKINGSPLATFORM DAT JIJ NODIG HEBT

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform dat perfect te integreren in de moderne werkplek. Met Teams kan je team veilig chatten, bellen en vergaderen, maar ook online vergaderingen plannen en bijwonen, bestanden delen en samenwerken aan documenten in real-time.

Ideaal dus voor teams die op afstand willen werken en behoefte hebben aan een gecentraliseerd platform en samenwerking.

Teams is voorzien in de meeste Microsoft 365 abonnementen en je kan deze dus gemakkelijk gebruiken in combinatie met de rest van de Microsoft 365 applicaties.

DE BESTE TOOLS IN MICROSOFT TEAMS

Er zijn veel verschillende tools beschikbaar in Microsoft Teams, afhankelijk van de behoeften en doelen van je team. Hier zijn enkele van de beste tools in Teams:

Chats

Maak gebruik van de chatfunctie voor snelle communicatie met je collega's, één-op-één of in groep.

Video calls

De video calls die we ondertussen allemaal goed kennen. Volg de video vergaderingen van op elk toestel, waar je ook bent. Ook features zoals scherm delen, notes maken en polls houden zijn voorzien.

Kanalen

Maak gebruik van kanalen, op maat van je bedrijf, waarmee je werk kunt organiseren en beheren. Hiermee kan je verschillende projecten, diensten of andere discussies scheiden en toewijzen aan specifieke kanalen en gebruikers.

Agenda

Met de geïntegreerde agenda plan en beheer je vergaderingen, voor jezelf en je team.

Bestanden

Dankzij de integratie met Sharepoint biedt Teams je een gecentraliseerde locatie voor het opslaan en delen van bestanden met je team.

Apps en integraties

Teams biedt verschillende apps aan zoals Microsoft Planner, Viva Learning en Forms en ook integraties van derden. Hierdoor kan je je favoriete tools integreren en gebruiken in Teams.

MICROSOFT

Computers en Microsoft gaan hand in hand. Daarom kennen de meeste mensen Microsoft wel en was onze keuze voor Microsoft ook voor de hand liggend. Dankzij hun uitgebreide aanbod hebben zij voor alle mogelijke obstakels een oplossing.

Microsoft is een Amerikaans technologiebedrijf dat in 1975 werd opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het bedrijf is wereldwijd bekend om zijn softwareproducten, zoals Windows en Office, maar heeft ook activiteiten op het gebied van hardware, cloud computing en gaming. Microsoft heeft een sterke focus op innovatie en technologieontwikkeling, en heeft een belangrijke rol gespeeld in de evolutie van de moderne werkplek met producten zoals Microsoft 365, Azure, Teams en SharePoint

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze experts helpen je graag verder.