Skip to main content

FIREWALL

Barracuda NextGen Firewalls: Veilige & betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken

Barracuda biedt makkelijke en betaalbare oplossingen voor e-mail-, applicatie-, cloud- en netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

BARRACUDA NEXTGEN FIREWALLS

Barracuda NextGen Firewalls zijn de next-generation beveiliging oplossing die je zoekt om je netwerk op een kostenefficiënte manier te optimaliseren. Dit door de volledige SD-WAN oplossing aan te bieden die eenvoudig te beheren is via een cloud-gebaseerde appliance.

Ze verbeteren site-to-site connectiviteit en maken toegang tot cloud-applicaties mogelijk, ondertussen wordt het beheer van netwerkactiviteit vereenvoudigd.

Geniet van applicatieprofilering, inbraakpreventie, webfiltering, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en malware, antispam en volledige netwerktoegangscontrole.

BETAALBAAR DANKZIJ IAAS

Een firewall zonder de investering, dit dankzij het Infrastructure as a Service model.

VEILIG EN BETROUWBAAR

De Barracuda firewalls zorgen voor een veilige en betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken.

CENTRAAL BEHEER

Met het NextGen Control Center kan acom je firewalls beheren en controleren van op afstand.

DE FIREWALL, ONMISBAAR IN UW NETWERK

In tijden van online en in de cloud werken is een firewall steeds een onmisbaar onderdeel van uw netwerk. Een firewall zal je netwerk beschermen tegen aanvallen van buitenaf en schadelijk netwerkverkeer. Je kan een firewall dan ook vergelijken met een douanepost, die uw belangrijkste gegevens zal beschermen.

Een firewall screent alle binnenkomende en uitgaande data ook regelt deze het verkeer tussen het interne netwerk en het internet.

BARRACUDA

Barracuda Networks is een gekende speler in Network Security Appliances. Het bedrijf is vooral gekend door het aanbieden van eenvoudige en betaalbare oplossingen om organisaties te beschermen tegen bedreigingen van buiten hun organisatie. Barracuda is de beste keuze als je de netwerktoegang wil verbeteren of zoekt naar applicaties voor e-mail-, applicatie-, cloud- en netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

Meer dan 200.000 internationale klanten vertrouwen op Barracuda om hun bedrijven te beschermen tegen een grote verscheidenheid aan online bedreigingen.

Heb je een vraag over onze producten?

Onze experts adviseren je graag!