Skip to main content

MONITORING

Wie waakt over je netwerk als je er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet?

MONITORING

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Voorkomen is beter dan genezen. Wie waakt over je netwerk als jij er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet? acom heeft een eigen ingerichte monitoring uitgewerkt.

Voor jouw gemoedsrust kan acom een permanente monitoring van jouw servers aanbieden. Via diverse interfaces (zoals een dashboard op ons kantoor) zijn wij permanent op de hoogte van de toestand van het netwerk.
Zo kunnen wij niet alleen snel reageren, maar ook doelgericht anticiperen met preventieve maatregelen om dreigende problemen aan te pakken nog voor je er hinder van zou ondervinden. De meest courante problemen kunnen wij trouwens van op afstand oplossen.

Hiermee bewaken we 24 op 24 en 7 op 7 onze klanten. Iedere dreigende afwijking van een gezond netwerk, genereert een bericht naar onze helpdesk en onze technicus zodat tijdig ingrijpen mogelijk wordt. Als we akkoord krijgen, nemen we deze zorg volledig uit handen en kun je gerust zijn: jouw IT werkt!

DATTO RMM

Wij kiezen voor Datto RMM als monitoring platform. Datto Remote Monitoring en Management (RMM) is een volledig uitgerust, veilig, cloudbased platform waarmee MSPs elk eindpunt onder contract op afstand kunnen monitoren, beheren en ondersteunen, waardoor de kosten worden verlaagd en de efficiëntie van de dienstverlening wordt verhoogd.

Datto bestaat sinds 2007 en staat sinds dan paraat voor ondertussen meer dan één miljoen Datto gebruikers. Ben jij de volgende?

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze experts helpen je graag verder.