Skip to main content

Acom werkt al een tijd samen met Protel voor de installatie, onderhoud en support van hotelsoftware. Protel is een van de belangrijkste spelers in dit domein. Maar wat is Protel precies? Een korte schets van dit bedrijf.

Meer dan 14.000 hotels gebruiken Protel

Protel is een internationale softwareproducent met hoofdzetel in het Duitse Dortmund en vestigingen in Oostenrijk en de VS. Sinds 1994 richt het zich uitsluitend op de ontwikkeling van hotelsoftware of Property Management Systemen (PMS). Ondertussen maken wereldwijd meer dan 14.000 hotels in meer dan 90 landen gebruik van Protel PMS, waarvan al meer dan 100 in België.

Acom is partnerbedrijf van Protel
Protel heeft een mondiaal netwerk van meer dan 50 partnerbedrijven, waarvan acom sinds 2018 deel uitmaakt. Dit maakt dat Protel PMS een van ’s werelds meest vermaarde providers is in de hotelindustrie en algemeen de ‘hospitality’ branche.

PMS: Property Management Systems

Met PMS kunnen hoteliers de complexe processen binnen hun organisatie vlot en functioneel beheren. In deze context spreekt men ook over MPS of Multi Property Systemen. Deze  zorgen ervoor dat meerdere hotels hun reservering- en verkoopafdeling centraal kunnen beheren via 1 systeem (één centrale database).

Voordelen van Protel

Acom installeert Protel volledig naar wens van de gebruiker. Nog enkele interessante bijkomende voordelen:

  • Protel app: mobiel werken dankzij applicatie voor Android en IOS
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk
  • Software naar eigen wens te configureren en personaliseren
  • Moeiteloos uit te breiden op het ritme van jouw bedrijf
  • Protel brengt elke twee jaar nieuwe producten uit
  • Zowel beschikbaar in een cloud oplossing als on premise.

Heb je vragen over de Protel hotelmanagementsoftware? Neem contact op met een van onze medewerkers via info@acom.be of via contact.