Skip to main content

Zoals u misschien wel weet beschikt Acom over 3 vennoten: Luk Geerts, Philip De Schutter & Maarten Avonts. Via deze weg willen we u dan ook op de hoogte brengen van het feit dat sinds 29 september Maarten Avonts alle aandelen van Acom heeft overgenomen.

We laten graag even het woord aan onze kersverse CEO, Maarten Avonts:

“Sinds 29 september 2022 heb ik alle aandelen van Acom overgenomen. Zo ‘n zaken gebeuren niet zomaar natuurlijk,

in het begin van dit jaar werden we gecontacteerd door een groep die overnames doet, een groep die ons een zeer aantrekkelijk voorstel deed tot overname. Het was een bod zo aantrekkelijk dat het te goed was om te laten passeren.
Daarom waren Luk en Philip ook bereid om hierop in te gaan. Zelf zie ik dit anders en heb ik nog heel ambitieuze plannen met Acom. Ik geloof dan ook dat Acom in privéhanden het nog beter kan doen dan in een groep.

Dit zorgt ervoor dat er intern wel enkele zaken wijzigen, zo zal de rol van Luk (als General Manager) door mezelf ingevuld worden en de rol van Philip (als Purchase Manager) worden door geschoven naar enkele collega’s. Mijn eigen rol als Salesmanager wordt dan weer doorgeschoven naar collega Olivier Roose. Concreet vragen we daarom om alle sales vragen steeds naar sales@acom.be te sturen en alle zaken die met bestellingen te maken hebben naar order@acom.be.

Via deze weg wil ik u alvast bedanken voor u gesteld vertrouwen en kijk ik uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst.”

Wat nu?

Moesten er nog wijzigingen zijn, brengen we u hiervan steeds op de hoogte via onze website en sociale media.
Voor onze klanten hebben deze verschuivingen geen gevolgen en we blijven dan ook met veel plezier uw aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde zaken.

Moest u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. 📧📞

Het Acom Team