Skip to main content

HomeProducten > Zakelijk internet

ZAKELIJK INTERNET

Zonder internet zijn we niets, zeker als bedrijf is een stabiele internetverbinding een must. Daarom kunt u sinds kort ook via acom, abonneren bij verschillende internetproviders.

BETROUWBAAR INTERNET VOOR UW BEDRIJF

Internet is onmisbaar bij bedrijven, dat weet jij ook. Daarom dat er ook zo een groot aanbod is aan providers dat u hiervan willen voorzien.
Acom is een onafhankelijke partner van verschillende providers. We bepalen dan ook per project welke technologie voor uw locatie het beste werkt volgenseen connectiviteitstest. ✔

Acom Field Engineers Personeel Sfeer

EEN BETROUWBARE INTERNETCONNECTIE ONMISBAAR?

Als u het aan ons vraagt, is een stabiele en betrouwbare internetverbinding onmisbaar! Je hebt het namelijk heel de dag nodig om op een vlotte manier te kunnen werken. We maken dan ook meer en meer gebruik van de cloud, VPN en online diensten. We willen dan ook allemaal razendsnel internet, zonder onderbrekingen.

EEN STABIELE INTERNETVERBINDING VOOR UW CLOUD TELEFOONCENTRALE.

Omdat we nu meer en meer het internet gebruiken om te bellen (VOIP) is een goede verbinding zeer belangrijk. U wilt namelijk niet dat uw belangrijke telefoontjes met klanten, leveranciers, etc onderbroken worden. Ook voor online vergaderingen met uw team is een goede connectiviteit belangrijk. 

Heb jij interesse? Vraag snel advies aan onze experts!

Vraag nu uw offerte aan!

Kostenefficiënt

Krijg meer voor uw geld of bespaar op de internetkosten afhankelijk van het model dat het beste past voor jouw bedrijf.

4G Back-uplijn

Omdat er altijd een kans is dat uw verbinding even wegvalt, is er altijd de 4G Back-uplijn om de dag te redden!
We zorgen voor een gerust gevoel door de 4G back-up lijn, zo blijf jij steeds bereikbaar.

Op maat van jouw bedrijf

Snelheid en tarieven op maat. Jouw behoeften evolueren met het aantal gebruikers en nieuwe toepassingen. Daarom vinden we dat snelheid en technologie schaalbaar moeten zijn, net zoals onze tarieven.

Eén partner voor al uw IT!

Slechts één aanspreekpunt voor al jouw IT-gerelateerde zaken! Dit zorgt voor een goede en gemakkelijke service!

De juiste technologie voor jou!

Wij bepalen, samen met u, welke technologie het beste past. We zoeken naar de beste bandbreedte, de beste download- en uploadsnelheid in jouw regio.

Ook de juiste hardware is nodig voor een goed bereik!

Nu we de juiste provider voor u hebben uitgekozen, dienen we ook even stil te staan bij de juiste hardware. Na een audit installeren wij in uw bedrijf de juiste hardware om uw bereik nog beter te maken.

Met de accespoints en switches van Ruckus, is het bereik doorheen heel je bedrijf optimaal. Ook voor meerdere locaties is het materiaal van Ruckus ideaal, dit vooral door het centrale beheer. Ook technologieën zoals Beamflex, zorgen voor het beste bereik in jouw bedrijf.

Heb jij interesse in
zakelijk internet?

Onze experts adviseren je graag!

Vraag nu uw offerte aan!
Close Menu

Hulp nodig?

Contacteer onze Service Desk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
support@acom.be
+32 3 297 77 77

Download software voor hulp op afstand
Teamviewer voor Windows
Teamviewer voor Mac