Skip to main content

NETWERK

Een goed netwerk is de basis van je IT-infrastructuur. Bij Ruckus wil men er dan ook voor zorgen dat je netwerk voldoet aan de noden van je bedrijf.

Ruckus levert innovatieve, hoogwaardige producten voor een optimale connectiviteit dankzij gepatenteerde technologieën die hoge prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid garanderen.

ACCESS POINTS

INDOOR & OUTDOOR ACCESS POINTS

Ruckus biedt een breed gamma aan verschillende indoor en outdoor access points die perfect integreren in de veeleisendste netwerken om een betrouwbaar Wi-Fi netwerk te voorzien. Dit dankzij de innovatieve, gepatenteerde technologieën zoals de antennetechnologie.

Met het toenemende aantal devices per persoon en de stijgende behoefte aan betrouwbare en snelle connectiviteit, is een goed Wi-Fi netwerk noodzakelijk. Ruckus Access Points zijn de oplossing voor al de noden van je bedrijf.

ICX SWITCHES

FLEXIBELE SCHAALBAARHEID EN VEREENVOUDIGD BEHEER

De Ruckus ICX-switches bieden een simpele configuratie, verbeteren de veiligheid van je netwerk en maken probleemoplossing en upgraden eenvoudiger. Met het uitgebreide gamma van Ruckus switches, kan je netwerk snel uitgebreid worden en voldoen aan de nodige vereisten bij het groeien van je bedrijf.

Tegenwoordig worden er steeds meer bedrijfskritische applicaties gebruikt op het netwerk. Met Ruckus Switches ben je verzekerd van uitstekende doorvoersnelheden, ook tijdens het uitvoeren van de meest zware netwerkactiviteiten.

VIRTUAL SMARTZONE

De Virtual Smartzone is een cloud platform waar we al je access points en switchen centraal kunnen beheren. Het platform biedt ons de mogelijkheid om complexe netwerken, met bijvoorbeeld meerdere locaties vlot te kunnen onderhouden en ondersteunen.

VOORDELEN VIRTUAL SMARTZONE

  • Eén interface voor het beheren, implementeren en onderhouden van Ruckus Acces Points en switches.
  • Toestellen zijn beschermd dankzij geautomatiseerde probleemdetectie, zo kunnen wij eventuele problemen snel oplossen.
  • Beheer tot wel 10 000 access points in de Virtual Smartzone, perfect dus voor bedrijven met verschillende locaties.
  • Dankzij de Virtual Smartzone kunnen aanpassingen en upgrades sneller behandeld worden, zonder extra verplaatsingen.

COMMSCOPE RUCKUS

CommScope Ruckus is een merk dat zich specialiseert in het creëren van geavanceerde netwerken. In samenwerking met acom gaan ze op zoek naar de juiste hardware die vooruitgang mogelijk zal maken en duurzame verbindingen zal kunnen creëren.

Sinds 2019 is Ruckus deel van CommScope. Ruckus biedt een breed grama aan hoogwaardige WiFi- en netwerkproducten voor professionals.

Heb je een vraag over onze producten? 

Onze experts helpen je graag verder.