Skip to main content

Z by HP

A SOLUTION FOR EVERY WORKFLOW

Maak kennis met Z by HP

Doe meer met een systeem dat uw productiviteit optimaliseert, IT-beheer vergemakkelijkt en een complete krachtige pc-ervaring biedt. Z by HP focust zich op het ontwikkelen van een sterke en mooie pc die de zwaarste programma’s kan draaien. Ideaal dus voor de architecten, 3D tekenaars, landmeters, ingenieurs, etc onder ons.
Of het nu simulaties zijn of VR of design rendering is, Z by HP workstations geven u de prestaties, functies en betrouwbaarheid die u nodig hebt.

Z Workstations

HP Z workstation-pc’s leveren optimale prestaties dankzij unieke HP technologie. Doe meer met een systeem dat uw productiviteit optimaliseert, IT-beheer vergemakkelijkt en een complete krachtige pc-ervaring biedt.

Z by HP focust zich op het ontwikkelen van een sterke en mooie pc die de zwaarste programma’s kan draaien. Ideaal dus voor de architecten, 3D tekenaars, landmeters, ingenieurs, etc onder ons.

Of het nu simulaties zijn of VR of design rendering is, Z by HP workstations geven u de prestaties, functies en betrouwbaarheid die u nodig hebt.

Ontdek de verschillende modellen van laptops en desktops, specifiek gecreëerd voor de zwaarste programma’s van uw sector. Verkrijg meer informatie over al de verschillende modellen via de website van HP of via onderstaande link.

Z Displays

Bij een goede en krachtige computer hoort natuurlijk ook een kwalitatief scherm. Ook daarvoor bent u bij Z by HP op het juiste adres.

Ontwikkeld voor professionals met een visie, waarbij de kleurkwaliteit en nauwkeurige beeldweergave optimaal moeten zijn.

HP Z Displays

Beleef buitengewone, precieze kleuren in 10-bits in een verbluffende 4K2-resolutie. Een productieve krachtpatser op één groot display of installaties met meerdere displays. Van CAD-modellen tot het bewerken van foto’s, uw werk komt tot leven op HP’s krachtigste displays met opmerkelijke kleuren in uw workflows. Kies het formaat, de resolutie en de aansluitmogelijkheden die passen bij uw manier van werken.

HP Dreamcolor Displays

Ervaar kleuren van bioscoopkwaliteit op HP’s meest nauwkeurige displays ooit met bekroonde DreamColor-technologie.
Vertrouw op een perfecte kleurweergave met de meest geavanceerde displays ter wereld. Werk met meer dan 1 miljard onscreen kleuren met 98% dekking voor Adobe RGB en 99% dekking voor DCI P3.

Ideaal voor grafisch ontwerpers, CAD-designers en andere beroepen waar de kleur op je scherm exact moet overeen komen met het effectieve eindresultaat.

Curved Display

Ga volledig op in het grote, elegant curved scherm van het HP Z38c Curved Display. Vorm en functie gaan samen in een scherpe, panoramische weergave zodat u uw aandacht bij uw werk houdt.