Skip to main content

HomeDiensten > Monitoring

MONITORING

Wie waakt over je netwerk als u er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet?
Acom helpt u aankomende problemen verhelpen aan de hand van ons eigen monitoring systeem.
We bewaken uw netwerk 24/7 en waarschuwen u bij eventuele defecten.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom kan u bij acom beroep doen op onze eigen ingerichte monitoring.

Voorkomen is beter dan genezen. Wie waakt over je netwerk als jij er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet? acom heeft een eigen ingerichte monitoring uitgewerkt.

Voor uw gemoedsrust kan acom u een permanente monitoring van uw servers aanbieden. Via diverse interfaces (zoals een dashboard op ons kantoor) zijn wij permanent op de hoogte van de toestand van uw netwerk.
Zo kunnen wij niet alleen snel reageren, maar ook doelgericht anticiperen met preventieve maatregelen om dreigende problemen aan te pakken nog voor u er hinder van zou ondervinden. De meest courante problemen kunnen wij trouwens van op afstand oplossen.

Hiermee bewaken we 24 op 24 en 7 op 7 onze klanten. Iedere dreigende afwijking van een gezond netwerk, genereert een bericht naar onze helpdesk en onze technicus zodat tijdig ingrijpen mogelijk wordt. Als we uw akkoord krijgen, nemen we deze zorg volledig uit uw handen en kunt u gerust zijn: uw IT werkt!

Helemaal enthousiast en u wil graag samenwerken?
Contacteer ons en wij helpen u met veel plezier verder.