Skip to main content

ANTI-SPAM

Om de dagelijkse spam mails zo goed mogelijk tegen te houden is een anti-spam oplossing tegenwoordig niet meer weg te denken.

ANTI-SPAM EN EMAIL SECURITY

VOORKOM PHISHING AANVALLEN EN SPAM MAILS

Om die dagelijkse spam mails zo goed mogelijk tegen te houden, is het interessant om gebruik te maken van een anti-spam oplossing. De anti-spam oplossing zal je berichten filteren voor deze naar je toestel worden gedownload.

We staan niet altijd stil bij spam e-mails, we krijgen ze dan ook al jaren. Omdat er vaak een risico verbonden zit aan spam e-mails willen we daarom extra inzetten op e-mail veiligheid.

De spamfilter zal veel e-mails tegenhouden volgens de regels die we voor u instellen. Moest er toch nog eentje door de filter glippen, kan je deze via de spamfilter blokkeren en melden als spam.

Ook met spamfilter, blijft het belangrijk om de gebruikers bewust te maken van het gevaar. Zet daarom extra in op user-awareness dankzij trainingen over e-mail security.

Dankzij de ingebouwde ‘link protection’, ben je ook veilig als je toch op een corrupte link zou klikken.

Mail security

BARRACUDA E-MAIL SECURITY

Wij kiezen voor Barracuda als anti-spam oplossing. Barracuda is de beste keuze als je de netwerktoegang wil verbeteren of zoekt naar applicaties voor e-mail-, applicatie-, cloud- en netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

Barracuda beschermt de e-mailinfrastructuur van bedrijven met meerdere beschermingslagen, inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudbescherming en bewustzijn van gebruikersbeveiliging.

Meer dan 200.000 internationale klanten vertrouwen op Barracuda om hun bedrijven te beschermen tegen een grote verscheidenheid aan online bedreigingen.

Heb je een vraag over onze producten of services? 

Onze experts helpen je graag verder.