Skip to main content

HomeProducten > Azure Stack HCI

Azure Stack HCI

Azure Stack HCI is een nieuw hypergeconvergeerd infrastructuurbesturingssysteem (HCI). Om te begrijpen wat dit precies betekent, moeten we even terug naar de traditionele manier van werken.

De componenten van de IT-infrastructuur van een bedrijf werken samen niet altijd even optimaal. Vaak werkt men met componenten van verschillende fabrikanten. Begin bij een prestatieprobleem maar eens te zoeken naar de precieze oorzaak!

Met Azure Stack HCI worden al deze componenten geconvergeerd tot één ruimte die met het bedrijfsnetwerk is verbonden. De opslag, het netwerkgedeelte en de rekenkracht zitten in één hardwarematige toepassing.

Het aanbod van Dell Technologies

Het Dell Technologies EMC-systeem voor Microsoft Azure Stack HCI brengt een cloudomgeving met alle mogelijke functionaliteiten en voordelen naar de werkvloer.

Klanten beschikken nu over vereenvoudigde en geautomatiseerde middelen om complexe taken in een fractie van de normale tijd uit te voeren. Dit maakt tijd vrij om aan projecten te werken die een grotere waarde bieden.

Het systeem wordt voortdurend bijgewerkt en bij eventuele problemen zorgt het interne rampherstelprogramma ervoor dat alles snel wordt hersteld zonder manuele interventie.

Dell Technologies werkt al dertig jaar lang samen met Microsoft en heeft eigen ingenieurs ondergebracht in het hoofdkwartier van Microsoft. Zo zorgen we samen voor oplossingen waar de klant alleen maar voordeel uit kan halen.

Hun ‘one-stop’-ondersteuning betreft hardware, het besturingssysteem, de hypervisor en de software voor opslagruimten, ongeacht waar je je licentie hebt gekocht.

Voor wie is Azure Stack HCI?

  • Bedrijven met tientallen of honderden medewerkers in een industriële omgeving (chemie, hout, staal …) en met een afzonderlijke IT-manager.
  • Bedrijven die meer opslag willen, hun hardware en besturingssystemen moderniseren, met aanzienlijke kosten voor onderhoud en ondersteuning.
  • Bedrijven vol hardware en talloze verschillende aanspreekpunten bij leveranciers.
  • Bedrijven die al met Microsoft (Windows Server, SQL-server …) werken.
  • Bedrijven die er niet in slagen om SQL-gegevens doeltreff end te beheren.

Heb je graag meer info?

Vul het formulier in en download onze GRATIS whitepaper!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.