Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads

Referenties

 Samen zijn is een begin, samen blijven is vooruitgang, samen werken is succes.

Wij hebben voor acom gekozen omdat we van de start ondervinden dat zij echt meedenken met First Immo. Deze actieve houding geeft ons de gerustheid dat onze omgeving veilig en betrouwbaar is. Door te durven vooruitdenken voelen we dat er ook voldoende aandacht naar onze toekomst als bedrijf gaat. En dat waarderen we ten zeerste.

– Wim Peleman, CEO First Immo

Voor onze projecten is een goede IT omgeving heel belangrijk voor een snelle en vlotte communicatie en daarom zijn we bij Acom gaan aankloppen. Om mijn visie te implementeren heb ik een sterke IT infrastructuur nodig en dus een sterk ICT partner!

– Evert Eyckerman, Superheld Godevaart

acom is een toegevoegde waarde in ons bedrijf. Het is een IT partner waar we 24u/24 op kunnen rekenen. Zij denken actief mee met ons en ad­viseren waar nodig. Hierbij vinden ze een ideale mix door kosten optimaliserend de gewenste vooruitstrevendheid voor te stellen.

– Nancy Eyckmans, Moyersoen

Als eerste internationale Cross Supply Chain Orchestrator hebben we nu een flexibel platform waarmee we diverse klanten en transporteurs kunnen bedienen. Door Cloud based te werken kunnen we direct inzetten op schaalbaarheid, be­trouwbare hardware en excellente prestaties; dit zonder zelf te moeten investeren in eigen, com­plexe hardware.

– Alex van Breedam, CEO Tri-vizor

Na een analyse van ons gehele netwerk zijn wij in zee gegaan met Acom. Vanaf het eerste ogenblik hadden ze mijn vertrouwen voor 100% gewonnen. Waar ik in het verleden met IT bedrijven ervaren heb dat het eerst altijd draait om de sales en dat nadien de beloofde service niet volgt is dit bij Acom helemaal het omgekeerde. We hadden verschillende problemen met onze toenmalige infrastructuur, ze hebben dit rechtgezet met de aanwezige middelen zonder onnodige kosten te maken. Als KMO krijg je een vaste technieker/ITer toegewezen die u steeds bijstaat en uw netwerk perfect kent. Onlangs was er een grote ingreep in ons netwerk nodig om de snelheid te verhogen. Hierdoor was er een tijdelijke uitval van het netwerk en Internet. Ze hebben de werkzaamheden ´s avonds gedaan om de hinder te beperken, met 2 techniekers tot 21.00h gewerkt, dit is weinig IT bedrijven aangewezen. Intussen bijna 2 jaar meer dan 100% tevreden.

– Jelle Van de Cloot, Zaakvoerder Autotruck VDC

Vorige donderdag kreeg ik een telefoontje van mijn schoonbroer. Hij was totaal in paniek. Zijn computer was geblokkeerd, alle gegevens waren verloren gegaan. Hij had in het verleden met een IT bedrijf zaken gedaan, maar daar was het vertrouwen volledig kwijt gegaan. Kende ik niemand die hem kon helpen? Al ruimschoots voor hij heel zijn verhaal had verteld, kon ik maar één iemand bedenken. acom natuurlijk! Hij kon acom meteen opbellen op een rechtstreeks nummer. De dag daarna, vrijdagavond, kreeg ik opnieuw telefoon. Deze keer niet met een vraag om hulp, maar om te bedanken. acom had onmiddellijk iemand van het bedrijf laten contact opnemen. De communicatie was duidelijk en correct, de kosten gepaard met de interventie werden zeer transparant doorgegeven en alles werd van op afstand opgelost. Alle documenten werden gered en de computer is weer helemaal in orde. Dank u acom!

– Sigrid Van Houdt, Zaakvoerder Mattheessens

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.