Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads

Referenties

 Samen zijn is een begin, samen blijven is vooruitgang, samen werken is succes.

Wij hebben voor acom gekozen omdat we van de start ondervinden dat zij echt meedenken met First Immo. Deze actieve houding geeft ons de gerustheid dat onze omgeving veilig en betrouwbaar is. Door te durven vooruitdenken voelen we dat er ook voldoende aandacht naar onze toekomst als bedrijf gaat. En dat waarderen we ten zeerste.

– Wim Peleman, CEO First Immo

Voor onze projecten is een goede IT omgeving heel belangrijk voor een snelle en vlotte communicatie en daarom zijn we bij Acom gaan aankloppen. Om mijn visie te implementeren heb ik een sterke IT infrastructuur nodig en dus een sterk ICT partner! Ook onze website gaan we nu ook samen met acom bouwen.

– Danny Gruyaert, CEO 1A4 group

acom is een toegevoegde waarde in ons bedrijf. Het is een IT partner waar we 24u/24 op kunnen rekenen. Zij denken actief mee met ons en ad­viseren waar nodig. Hierbij vinden ze een ideale mix door kosten optimaliserend de gewenste vooruitstrevendheid voor te stellen.

– Nancy Eyckmans, Moyersoen

Als eerste internationale Cross Supply Chain Orchestrator hebben we nu een flexibel platform waarmee we diverse klanten en transporteurs kunnen bedienen. Door Cloud based te werken kunnen we direct inzetten op schaalbaarheid, be­trouwbare hardware en excellente prestaties; dit zonder zelf te moeten investeren in eigen, com­plexe hardware.

– Alex van Breedam, CEO Tri-vizor

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.