Skip to main content

HomeProducten > Ubiquiti

UBIQUITI

UniFi Enterprise-systeem

Het UniFi® Enterprise-systeem levert een baanbrekende combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid met top prestatie / prijswaarde. Intuïtieve beheer-software met een grafische gebruikersinterface is gebundeld met de UniFi hardware zonder extra kosten.

Hoogwaardige, schaalbare wifi

UniFi Acces Points zorgen ervoor dat uw verbinding steeds optimaal is, zowel binnen of buiten. Dit ook in omgevingen waar veel mensen tegelijk de internetverbinding gebruiken. De Acces Points zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden u enorm veel flexibiliteit.

Geavanceerde oplossing voor uw switching

De UniFi Switch levert robuuste prestaties, intelligent schakelen, handige Power-over-Ethernet (PoE). Maar ook ondersteuning en glasvezel connectiviteitsopties voor uw bedrijfsnetwerken. Je kan een switch zien als een brug van communicatie tussen de verschillende toestellen in uw netwerk.

UniFi Enterprise-systeem

Het UniFi Enterprise-systeem is een gebruiksvriendelijke maar toch veelzijdige oplossing voor het creëren van uiterst schaalbare, end-to-end systemen van netwerk apparaten. Met behulp van een enkele, intuïtieve interface voert de UniFi Controller-software apparaatdetectie, inrichting, en beheer van UniFi-apparaten * verspreid over meerdere locaties.