Skip to main content

HomeProducten > Sentinel One

SENTINEL ONE

De beste anti-virus op de markt! Sentinel One werkt met behavior based monitoring, de software zal verdacht gedrag van jouw toestel blokkeren en je netwerk op deze manier beschermen.

Behaviour-based detection

Cyberaanvallen zoals virussen zijn enorme bedreigingen voor de continuïteit van uw organisatie. Cybercriminelen worden ook alsmaar slimmer en verhogen de complexiteit van de aanval. Daarom is een goede bescherming, zoals die van Sentinel One, cruciaal.

Sentinel One ontwikkelt de nieuwste benaderingen voor bescherming van uw eindpunten. Ze gebruiken artificiele intellegentie en machine learning om zowel bekende als onbekende bedreigingen te voorkomen.

Ze doen dit door Behaviour Based detectie te gebruiken. Daarmee zal Sentinel One zich onderscheiden van het klassieke anti-virus, zoals Trend Micro.
De klassieke anti-virus maakt namelijk gebruik van het vingerafdruk principe. Een virus heeft een bepaalde vorm en zal herkend worden door de anti-virus en wordt daarom tegengehouden.

SentinelOne gaat hierin verder en zijn ze de virussen altijd een stap voor. Daar ze kijken naar het “gedrag” van alle bestanden en processen op uw computer kunnen ze instant ingrijpen bij eventuele infecties.

Minstens even belangrijk is dat deze oplossing ook nog goed betaalbaar is, wil u graag meer informatie hierover? Aarzel dan niet ons te contacteren!