Skip to main content

Enkele maanden geleden hebben we de stap gezet om over te stappen van een cloud omgeving naar onze eigen servers. Een investering die niet over 1 nacht ijs is gegaan. Ik had alle vertrouwen in Maarten die het verhaal niet voorstelt als een roze wolk, maar die de mogelijke obstakels ook mee op tafel legt.
Alles begon met een offerte die minutieus werd geanalyseerd in onze kosten-batenanalyse. Het gaat tenslotte over een hele investering. Maarten heeft de uitzonderlijke capaciteiten om ingewikkelde IT-taal over te brengen op een simpele IT leek.
Het overzetten van data blijkt niet zo eenvoudig te zijn als we dachten. Hier en daar doken problemen op, maar Maarten en zijn team hebben die steeds met de volle aandacht en zorg aangepakt. Ons integratieverhaal is nog niet helemaal afgewerkt, maar in goede communicatie met onze nieuwe IT partner, heb ik er alle vertrouwen in dat alles dubbel en dik in orde komt.
Ook de helpdesk van Acom mag in de bloemetjes worden gezet. Zij weten prioriteiten te stellen, en handelen heel snel waar nodig. Alle praktische vragen worden snel en met zorg behandelt. Acom is niet enkel een IT partner. Acom investeert ook in haar klanten, en kan daarom met recht en reden als een eigen IT-afdeling voor de KMO worden beschouwd.
Daarnaast zijn ze een vriendelijk en tof team, kortom een plezier om mee samen te werken

B&L AccountingSteve Rau & Kristien Van Herck