Skip to main content

HomeProducten > Microsoft Gold Partner

MICROSOFT CLOUD PRODUCTIVITY GOLD PARTNER

Als Gold Cloud Productivity partner van Microsoft zijn we de ideale partij voor al uw Microsoft producten en diensten.

Acom is al enige tijd Microsoft Gold Partner. Dit hebben we te danken aan het niveau van kennis en ervaring van onze medewerkers. Onze collega’s volgen verschillende opleidingen om dit kennisniveau up-to-date te houden en u steeds de beste service te kunnen aanbieden.

Microsoft biedt verschillende certificeringen aan die je als partner kan verdienen. Een Gold certificering is de hoogste die je kan behalen. Gold partners beschikken dan ook over de gespecialiseerde kennis en vaardigheden van het Microsoft gamma.

We zijn hard aan het werk om ook de Gold certificering te behalen voor andere Microsoft onderdelen zoals Azure, etc.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MICROSOFT GOLD PARTNER?

1

Altijd up-to-date

Het productengamma van Microsoft evolueert constant, daarom is het ook belangrijk dat je IT-partner steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. We blijven, als Gold-partner steeds op hoogte en volgen de nodige trainingen zodat wij u steeds op de beste manier kunnen verder helpen.
2

Voldoet aan de hoogste criteria

Even tussen ons, Microsoft is streng als het op de competenties van hun partners aankomt. Dit wil natuurlijk wel zeggen dat jij als klant er van uit kan gaan dat je bij een Gold partner aan het juiste adres bent.
Om onze Gold-certificering te behouden dienen meerdere collega's examens af te leggen. Een hele taak dus, maar we doen dit met veel plezier!
3

Directe communicatie met Microsoft

Als Gold partner krijgt acom een rechtstreekse toegang tot de geavanceerde support binnen Microsoft Solutions. Dit leidt dan ook tot een snellere responstijd van ons en informatie recht van de bron. Het gevolg: Top service!
4

Betere prijzen

Door onze hechte samenwerking met Microsoft genieten we van betere prijzen. U geniet dus niet alleen van een top service maar ook van een betere prijs.

Benieuwd naar het Microsoft gamma?

Onze experts helpen je graag verder!

Contacteer ons!