HP ZBOOK FURY

DE KRACHT VAN EEN DESKTOP, NU MOBIEL

ERVAAR DE KRACHT VAN EEN ZBOOK

Een laptop met de kracht en specificaties van een desktop. Door welke functionaliteiten is dit mogelijk?

1

INTEL® CORE™ i7 PROCESSOR

Processors ontworpen om complexe, professionele apps te verwerken zonder probleem.
2

PRO-LEVEL GRAPHICS

Verwerk de grootste projecten met een keuze uit een ruim gamma van toestellen met NVIDIA RTX of AMD Radeon grafische kaart, specifiek ontworpen en gecertificeerd voor professionele apps.
3

RAZENDSNELLE OPSLAG

Neem afscheid van externe schijven dankzij de hoge capaciteit van lokale opslag in jouw toestel.
4

SOFTWARE CERTIFICERING

Volledig vertrouwen in je toestel vanwege de kennis dat uw pc gecertificeerd is voor de toonaangevende softwaretoepassingen.

MEERDERE POORTEN VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

SD-KAARTLEZER
HDMI 2.0
MINI DISPLAYPORT
USB TYPE-C
VOEDING
ETHERNET
NANO-BEVEILIGINGSSLOT
USB 3.1 TYPE-A
AUDIO-CONNECTOR
SMARTCARDLEZER

EXTRA FUNCTIES

Grote geheugencapaciteit

Met 128 GB aan RAM profiteert u van uitzonderlijke, realtime prestaties bij het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk.

Stabiel en betrouwbaar

De ZBook Fury is ontworpen voor ultieme duurzaamheid en heeft uiterst strenge tests ondergaan om te garanderen dat hij probleemloos een hele werkdag aan kan.

Windows Pro

Werk overal zonder in te leveren op prestaties of beveiliging met Windows Pro en samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.

HP Extended Range Wireless LAN

Verbeter de connectiviteit bij inschakeling van Wi-Fi® met HP Extended Range Wireless LAN, wat grotere afstanden vanaf de zender en een snellere gegevensoverdracht over kortere afstanden mogelijk maakt.

Audio van Bang & Olufsen

De door Bang & Olufsen speciaal afgestemde speakers vullen de ruimte met een vol geluid zodat u de muziek hoort zoals die door de geluidstechnici bedoeld is.

VR-Ready

Ontwikkel levensechte VR-content met NVIDIA® videokaart en Intel®-processors.

HP DreamColor-scherm

Het HP DreamColor-scherm met 100% DCI-P3-dekking is door PANTONE® goedgekeurd voor volledige kleurechtheid. Ideaal dus voor mensen met creatieve beroepen waar kleur een grote rol speelt. Zie de kleuren op je scherm zoals ze in realiteit er uit zien.

HP Sure View

Wil jij liever niet dat mensen kunnen meekijken op je scherm? Dan is deze functie ideaal voor jou! Met één druk op de knop kan je de ingebouwde privacyfilter activeren en de inhoud op je scherm geheim houden.

Gemaakt met gerecycleerd materiaal

Bij de Z-reeks maakt HP gebruik van gerecycleerd materiaal, hierdoor gaan ze actief werken aan het overschot van plastic.
De Z-producten zijn ENERGY STAR gecertificeerd om minder energie te verbruiken zonder toegevingen te doen aan de prestaties.

ZBOOK FURY OP JOUW MAAT

Je Zbook Fury is alvast voorzien met opslag van desktopniveau, geheugen met sleuven voor maximaal 128 GB RAM en capaciteit voor een harde schijf van 8 TB. Uitbreiding en onderhoud zijn eenvoudig met toegang tot componenten en een uitgebreid scala aan poorten voor belangrijke accessoires.

Onze Sales dienst zoekt graag samen met u naar de juiste configuratie.

HP VAPORFORCE-WARMTEREGELING

Houd het systeem koel, ook bij zware workloads.

Door nieuwe technieken zoals de vapor chamber slaagt de ZBook Fury met vlag en wimpel voor de test van een zware workload.
U kan dus zonder zorgen urenlang werken zonder dat uw toestel overhit raakt. Dankzij de flinterdunne ventilatoren en roosters aan twee kanten is dit het krachtigste koelsysteem dat HP tot nu toe heeft geproduceerd.

Ben jij volledig overtuigd over de ZBook Fury?

Neem dan zeker contact op met onze Sales dienst!

Ik wil de ZBook Fury!