Skip to main content

HomeProducten > Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise

Acom kiest voor Hewlett Packard Enterprise (HPE) als leverancier voor allerhande netwerkmateriaal van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers. Per 1 november 2015 is het bedrijf opgesplitst in twee aparte bedrijven: Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc (HPQ).

server

Wat u moet weten over de HPE ProLiant Gen10: servers die uw bedrijf transformeren.

Maximaliseer prestaties, beveiliging en betaalbaarheid met de volgende generatie HPE-servers.

Met de groei van mobiel en sociaal computergebruik, bigdata en het Internet of Things (IoT), is de hoeveelheid en diversiteit van gegevens enorm toegenomen. Om deze trends te omarmen en betere bedrijfsresultaten te behalen, hebben organisaties meer dan ooit behoefte aan IT als betrouwbare partner. Als gevolg hiervan wordt IT belast met het beheer van intensieve workloads, het uitbreiden van datastorage en beveiliging. Maar ook het upgraden van legacy systemen en het voldoen aan de technologische vereisten van een mobiel personeelsbestand.

Met een beperkte begroting en personeelsbezetting blijft de kloof tussen de toenemende vraag van bedrijven naar services met toegevoegde waarde en het vermogen van IT om deze te leveren, groeien. Voor velen ligt het antwoord in het moderniseren van de IT-infrastructuur, met name van de servers. Dit zodat ze gemakkelijk te beheren en volledig veilig zijn, of het nu gaat om kritieke applicaties en gegevens die on-site of in de cloud worden gehost. Het mkb heeft behoefte aan serverplatforms die niet alleen inspelen op de huidige behoeften, maar die ook naadloos toekomstige workloads aankunnen en tegelijkertijd kosten verlagen.

Nieuwe innovaties in servertechnologie maken het nu voor het mkb mogelijk om de prestaties en efficiëntie te benutten die voorheen alleen grote ondernemingen zich konden veroorloven.

Nu de digitale transformatie in een stroomversnelling komt, hebben kleine en middelgrote bedrijven moeite om voorop te blijven lopen. Om het tempo bij te houden, zijn ze op zoek naar innovatieve manieren om de prestaties te verbeteren, hun time-to-market te versnellen en marktaandeel te winnen.

Wat met de gegevensexplosie: bent u er klaar voor?

Tegen 2025 is de wereldwijde datasfeer gegroeid tot 163 ZB (een biljoen gigabyte). Aangedreven door het Internet of Things, zal de totale hoeveelheid gegevens die door apparaten wordt gecreëerd tegen 2020 rond de 600 ZB per jaar bedragen.

Gegevensoverbelasting: belangrijkste uitdagingen

Organisaties worden vandaag de dag geconfronteerd met steeds grotere hoeveelheden gegevens, die in realtime moeten worden verwerkt, gecorreleerd en geanalyseerd. Zo kan men een volledig overzicht van bedrijfsprocessen te bieden. Inzichten in gegevens kunnen worden gebruikt om de efficiëntie te verbeteren, een superieure klantenservice mogelijk te maken en slimmere marketing op te zetten. Maar in werkelijkheid missen de meeste mkb’ers de mogelijkheden om te reageren als ze overbelast zijn met gegevens en met steeds veranderende verwachtingen van klanten moeten omgaan.