Skip to main content

HomeProducten > Fonzer

FONZER

Fonzer biedt professionele telefonie, modern en volledig op maat. U hoeft dus geen ingewikkelde centrale meer te hebben, maar communiceert simpel via het internet, vanuit de Cloud.

Fonzer, telefonie, telefoon, panasonic

Modern, innovatief en flexibel

De Fonzer telefonie oplossing is zeer vernieuwend in de klassieke en vooral peperdure markt van telefooncentrales. Met het innovatief en gebruiksvriendelijk portaal is zelf configureren van uw communicaties eenvoudiger dan ooit. Door de flexibele prijsstructuur bent u niet meer langdurig gebonden aan uw aantal interne toestellen en externe verbindingen.  De verhouding tussen de initiële investering en het maandelijks terugkerende bedrag beantwoordt aan de nieuwe maatstaven.

Via het internet bellen en alles op maat gemaakt naar uw behoeften, dat is Fonzer. Geen ingewikkelde centrales meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar u kunt met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. De centrale is nog dagelijks in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Nu krijgt u al de functionaliteiten die u nodig heeft op een betrouwbaar platform en wij gebruiken uw feedback voor de verdere ontwikkeling van onze centrale.

Eenvoudig met drag & drop

Via zowel PC, tablet of smartphone heeft u toegang tot uw persoonlijke Fonzer omgeving en past uw belplan aan naar wens.

Door eenvoudige drag and drop kunnen alle functionaliteiten geactiveerd, toegevoegd of gedesactiveerd worden. Indien deze competenties en of wil niet intern aanwezig zijn kan uw IT-partner steeds hiermee helpen zonder zich te hoeven verplaatsen.

Qaller App

Om het verhaal nog beter te maken, heeft Fonzer de app Qaller in het leven geroepen. Dankzij de Qaller app op uw smartphone wordt deze een onderdeel van uw telefooncentrale.

U kan mobiel doorschakelen en omleidingen in- of uitschakelen. Wilt u meer?

Met de Qaller Plus bent u tevens inkomend bereikbaar en kan u uitbellen met het telefoonnummer van uw kantoor.

Qaller, app, Fonzer
Close Menu

Hulp nodig?

Contacteer onze Service Desk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
support@acom.be
+32 3 297 77 77

Download software voor hulp op afstand
Teamviewer voor Windows
Teamviewer voor Mac