Skip to main content

HomeDiensten 

ONZE DIENSTEN

Acom wilt u helpen om een optimale IT-infrastructuur te creëren en deze te behouden.
Wij willen graag uw IT-partner zijn zodat u uw werk zonder problemen kan uitvoeren.
Lees meer over onze verschillende diensten en laat u overtuigen om voor Acom te kiezen.

IT Servicedesk

Onze Service Desk zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos met al hun systemen kunnen blijven werken. Wat doen ze precies?

Vaste Technieker

De field engineers van acom zijn dag en nacht beschikbaar om ervoor te zorgen dat de IT-systemen van onze klanten vlekkeloos werken. Wie zijn ze, en wat houdt hun job in?

Consultancy

Als u een betrouwbare partner zoekt die u met kennis van zaken professioneel advies en doelgerichte begeleiding kan verschaffen voor uw IT-beleid, dan bent u bij Acom aan het goede adres.

Monitoring

Wie waakt er over uw netwerk als u er niet bent? Acom helpt u aankomende problemen verhelpen aan de hand van ons eigen monitoring systeem. We bewaken uw netwerk 24/7 en waarschuwen u bij eventuele defecten. Voorkomen is beter dan genezen.

Continuïteit

Wij zorgen ervoor dat u steeds kan blijven werken. We zijn namelijk allemaal afhankelijk van onze IT-infrastructuur om onze zaak draaiende te houden. Bij Acom is continuïteit een prioriteit, zo kan u uw services steeds blijven aanbieden aan uw klant zonder problemen.

Leveren Hardware & Software

U kan bij ons terecht voor een heel gamma aan verschillende producten die wij met plezier voor u leveren en installeren.

Nog niet overtuigd?
Neem eens een kijkje bij onze referenties.