Skip to main content

ANTIVIRUS

Een antivirus is zeker geen overbodige luxe wanneer je jouw toestellen of eindpunten op een basisniveau te beschermen.

ANTIVIRUS

BESCHERM JEZELF TEGEN MALWARE EN VIRUSSEN

Bescherm je organisatie door een antivirus te installeren op al je toestellen (endpoints). Je toestel is vaak een zwakke schakel in een netwerk. Je kan door een menselijke fout namelijk heel wat gevaarlijke virussen, malware en cryptolocker in je netwerk toelaten.

Daarom is het dan ook uiterst belangrijk om jezelf hiervoor te beschermen met een antivirus. Je antivirus zal de virussen en malware herkennen en je toestel beschermen door deze corrupte bestanden te blokkeren.

TREND MICRO

We kiezen voor Trend Micro, een all-in-one oplossing die niet alleen je eindpunten (computers, laptops en andere) beschermt maar ook zorgt voor web-security.

Trend micro is gebruiksvriendelijk zowel in gebruik als in installatie en beheer. We kiezen specifiek voor Trend Micro XDR, een beveiligingsoplossing die een uitgebreide aanpak biedt voor bedreigingsdetectie en -respons. XDR staat voor “Extended Detection and Response”, en de oplossing biedt real-time zichtbaarheid en bescherming tegen bedreigingen over meerdere aanvalsvectoren, waaronder e-mail, eindpunten, servers en cloud werklasten. XDR maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning-algoritmen om bedreigingen in real-time te identificeren en op te lossen, waardoor organisaties beschermd zijn tegen geavanceerde bedreigingen.

Heb je een vraag over onze producten of onze services? 

Onze experts helpen je graag verder.