Skip to main content

HomeDiensten > Consultancy

U zoekt een betrouwbare partner?

Die u met kennis van zaken professioneel advies en doelgerichte begeleiding kan verschaffen voor uw IT-beleid? Wij bij acom, willen graag die partner zijn.

Iedere euro moet verantwoord geïnvesteerd worden

Bij bedrijven is elke euro die u investeert belangrijk, onverwachte IT kosten zijn dan ook allesbehalve welkom. Met acom als uw IT partner helpen wij u om uw ideale IT-systeem samen te stellen zodat uw bedrijf perfect kan draaien.
Met meer dan dertig jaar ervaring in de IT-ondersteuning van kmo’s zijn wij de perfecte partner voor u. We voelen perfect aan hoe u denkt en werkt en weten vooral hoe we u verder kunnen helpen.

We vermijden de klassieke kloof tussen de verkopers en de techniekers. Onze technici realiseren zelf wat ze aanbevolen hebben.
Wij willen geen excuses maar resultaten voor een betere werking van uw bedrijf.

Alle technici bij acom hebben meerdere certificaten en verschillende gradaties. Doordat acom werkt met verschillende gradaties in het technische kennisniveau van de technicus ontstaat er een flexibel systeem. Zo kunnen we voor een optimale budgettaire aanpak de juiste mensen op de juiste plaats inzetten.

Helemaal enthousiast en u wil graag met ons samenwerken?
Contacteer ons en wij helpen u met veel plezier verder.