Skip to main content

HomeProducten > Barco

BARCO

Barco draait om beelden, meer specifiek om beelden die u wil overbrengen aan anderen. Barco ClickShare is de beste en de makkelijkste tool om te presenteren, probeer het snel!

Barco ClickShare, draadloos presenteren

Heldere resultaten mogelijk maken

Stel je een manier voor om het ongrijpbare te zien, voelen en delen. Het is wat er gebeurt als big data kennis wordt. Wanneer beelden inzicht worden. En wanneer ervaringen tot leven komen. Dat is waar Barco om draait.

In een wereld waar data en rich content exponentieel groeien, bieden we u indrukwekkende visualisatie en innovatieve samenwerkingsoplossingen om u te helpen betekenisvolle verbindingen te leggen.

Voor ons bent u – de klant – die telt. We helpen u uw doelen te bereiken, of het nu gaat om het beschermen van de gezondheid en veiligheid van miljoenen mensen, het creëren van magische momenten of het ondersteunen van mensen om slimmer samen te werken.

Wij helpen u het maximale uit uw dagelijkse activiteiten te halen. Dus samen creëren we betere resultaten over de hele wereld.

Barco ClickShare

ClickShare, een draadloze presentatie- en vergadertechnologie, schept wederzijds begrip door mensen vrij te laten om op een eenvoudige en natuurlijke manier te communiceren.

ClickShare is draadloos verbonden met de apparatuur in je vergaderruimte voor meer meeslepende vergaderingen. In minder dan 7 seconden ben je aan het vergaderen, werk je samen en klik je vanop je eigen toestel, met je favoriete conferencingtool.

Wij zijn volledig fan van dit product en gebruiken de ClickShare dagelijks.