Skip to main content

HomeProducten > Autotask

AUTOTASK

Autotask is het pakket bij uitstek om onze klanten op de beste manier te bedienen

Autotask

Acom bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar en heeft redelijk wat waters doorzwommen opzoek naar een sterk en volledig ERP en ticketingsysteem.
In 2013 heeft acom beslist om  volledig over te stappen naar Autotask, een pakket speciaal gemaakt voor de Managed Service Providers (MSP) van deze wereld zoals acom.

Autotask combineert alles dat een MSP nodig heeft, ticketing-systeem voor het loggen en opvolgen van problemen, tijdregistratie systeem, CRM systeem voor voorstellen en klantengegevens, inventarisatiesysteem, databank systeem en boekhoudsysteem.

Het feit dat Autotask dit alles combineert zorgt ervoor dat acom zeer efficiënt kan werken. Een commerciële medewerker kan zo een voorstel opmaken voor een specifieke klant, bij de bevestiging wordt er automatisch een bestelling uitgestuurd naar de leverancier. Bij de levering van het materiaal wordt alles gescand en worden alle details van de levering toegekend aan een respectievelijke klant. Hierna wordt er een ticket gecreëerd waarop de acom Engineer zijn uren boekt en bij de afronding van de werken er automatisch een factuur buiten gaat. Moest er achteraf toch nog iets zijn met een specifiek toestel weet acom perfect welk toestel dit is. Zo kan acom de herstelling en reparatie nog sneller en nog beter afhandelen.

Taskfire

De automatisatie is voor mij irrelevant zegt u?

Zeker en vast niet, want u als klant heeft ook veel aan het feit dat acom met Autotask werkt. Wij kunnen u namelijk gratis een toegang geven tot ons systeem en zo volledige transparantie bieden over onze handelingen.
Zo houden wij niet alleen de vinger aan de pols van uw IT systeem, ook kan u zelf mee kijken wat er gaat gebeuren. Fantastisch dus!

Nog een stap verder kan u kiezen om Taskfire aan te schaffen, hiermee beschikt u voor een lage prijs over alle functionaliteiten van Autotask. Wel met de beperking dat u enkel alles kan raadplegen van uzelf, waar acom van alle klanten alles kan raadplegen. Perfect voor een bedrijf met een eigen helpdesk, die op acom wensen beroep te doen om de continuiteit te garanderen.

Interesse om met ons te werken? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Close Menu

Hulp nodig?

Contacteer onze Service Desk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
support@acom.be
+32 3 297 77 77

Download software voor hulp op afstand
Teamviewer voor Windows
Teamviewer voor Mac