Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads

Over ons

acom

acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten. Mogen wij ons ding doen? Dan zorgen we er graag voor dat uw IT u helpt om verder te komen dan u ooit gedacht had.

 

Sinds 1989 staan we onze klanten bij met advies, ontwikkeling en support.  Zoekt u een IT partner die uw behoeften perfect begrijpt en invult? Neem dan zeker even contact met ons op.

onze klanten

Iedere KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. acom weet en ondervindt dat als KMO ook. Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO’s helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij graag helpen.

 

Netwerken van 2 tot 50 pc’s worden door ons beheerd en onderhouden. De vorm van de samenwerking kan via onze bestaande contracten of wordt op uw maat uitgewerkt. Wij doen alles voor u of we vullen uw bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

onze garanties

acom heeft verschillende partnerships in de IT sector: Microsoft Silver partner, VMware professional partner. Een kwaliteitslabel waarmee de fabrikant erkent dat wij specialisten zijn.

 

Voor de Microsoft erkenning hebben we meer dan 10 competenties in diverse domeinen. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat we de kennis in huis hebben om u op elk domein de juiste oplossing aan te bieden. Zo zijn wij o.a. Cloud- en SBS gecertifieerd: een extra garantie voor solide on-site en on-line oplossingen.

 

Bij acom zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Onze mensen zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties, conferenties, opleidingen en lezingen bij. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

TEAM

geëngageerde IT professionals staan voor u klaar

philippedeschutter

Philip De Schutter

lukgeerts

Luk Geerts

stevenwoestenborghs

Steven Woestenborghs

persoon_16

Maarten Avonts

persoon_11

Nabila Benzian

persoon_01

Tim Van haudt

persoon_21

Tolle Colart

persoon_20

Hyun Geerts

persoon_19

Willem Alves

persoon_18

Peter Hageman

persoon_17

Matthias Bruyndonckx

persoon_14

Steven Janssen

persoon_13

Tom Kools

persoon_12

Sabina Vanden Abeele

persoon_03

Gert Thomaes

sander

Sander Van Gysegem

persoon_02

Wouter Goris

Mike Valcke

Maarten Peeters

Glenn Le Bon

Paul Ruts

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.