Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads
 

Netwerk & infrastructuur

Serviceoplossingen op maat. IT netwerken vragen meer dan een deskundige installatie. Onderhoud en beheer na de installatie is zeker zo belangrijk.

IT is niet zoals huishoudelektro, waarbij u na aankoop alleen nog op de garantie hoeft te rekenen om een gerust gemoed te bewaren. Een IT-infrastructuur heeft voortdurend deskundige aandacht nodig om de installatie in optimale vorm te houden.

 

Daarom biedt acom u een service-oplossing op maat. Ons uitgebreide aanbod varieert van een standaardservice op uurbasis tot all-in contracten waarbij wij voor een vaste maandprijs alle diensten verzorgen om uw netwerk perfect te laten draaien.

 

Wij weten dat een netwerk alleen betrouwbaar werkt als er op kritische momenten de juiste beslissingen genomen worden. “Is deze update wel een meerwaarde voor mijn omgeving?” Soms ook niet.

 

Door onze partnerships zitten we met een been in de bron van informatie van de fabrikant en door onze ervaring zitten we met het andere been in de praktijk. Bovendien brengen we onze kennis en ervaring met nieuwe technologie graag naar u.

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.