Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads

Innovaphone

VoIP-Gateways, SIP-standaard, PBX systemen – soms is door de bomen het bos niet meer te zien. Staat u voor de keuze wie voor u IP telefonie, Unified Communications,internet, mobiele diensten en meer in een uitgebreid, toekomstvast telefoniesysteem integreren kan?

Het antwoord is eenvoudig: Kies voor ingenieurskunst die ’Made in Germany’ is, met een solide economische basis. Kies voor innovaphone, de leidende onafhankelijk specialist op het gebied van complete zakelijke IP-telefonie en Unified Communications oplossingen:

  • Sinds onze oprichting in 1997 concentreren wij ons uitsluitend op de ontwikkeling en productie van IP-telefonie systemen. Door onze ervaring kunnen wij u advies op maat, omvangrijke kennis en volwassen IP telefonie en Unified Communications systemen bieden.
  • De hard- en software van ons VoIP-telefoniesysteem wordt in Duitsland in eigen huis ontwikkeld en in Europa geproduceerd.
  • Onze oplossingen weten te overtuigen met uitstekend gebruikscomfort, compactheid, eenvoudige schaalbaarheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie.
  • Design speelt ook een grote rol: Onze moderne reeks IP-telefoons won in 2011 de red dot design award.
  • We zijn een middelgroot bedrijf, met het bestuur in eigen hand. Momenteel werken rond 90 medewerkers in ons hoofdkantoor in Sindelfingen en verdere vestigingen in Hannover, Berlijn, Wenen en Verona.
  • U profiteert van onze korte communicatielijnen en competente aanspreekpartners, die uw taal spreken.

Wanneer u uw keuze op de IP telefonie en Unified Communications oplossingen van innovaphone laat vallen, bent u in goed gezelschap: o.a. Douglas, TUI, Synergie Belgium, MT Aerospace, Continental en het Nationaal instituut voor subatomaire fysica (Nikhef) behoren tot onze tevreden klanten.

 

Innovaphone Website

 

 

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.