Support
Hulp nodig?
Download onze software voor hulp op afstand:
Contacteer onze helpdesk
Elke werkdag: 8:00 - 18:00
Overige downloads
 

Consultancy

U zoekt een betrouwbare partner die u met kennis van zaken professioneel advies en doelgerichte begeleiding kan verschaffen voor uw IT-beleid? Dan bent u bij acom aan het goede adres.

Iedere euro moet verantwoord geïnvesteerd worden om uw organisatie perfect te laten draaien en onverwachte IT-kosten kunnen tot nachtmerries leiden. Met meer dan twintig jaar ervaring in de IT-ondersteuning van kmo’s voelen wij perfect aan hoe u denkt en werkt en weten we vooral hoe we u kunnen helpen.

 

Zo vermijden we de klassieke kloof tussen de verkopers en de mensen die het moeten realiseren. Onze technici realiseren nadien zelf wat ze aanbevolen hebben. Wij willen geen excuses maar resultaten voor een betere werking van uw bedrijf.

 

Alle technici bij acom hebben minstens één certificaat van MCP (Microsoft Certified Professional). Doordat acom werkt met gradatie in het technische kennisniveau van de benodigde technicus ontstaat er een flexibel systeem. Zo kunnen we voor een optimale budgettaire aanpak de juiste mensen op de juiste plaats inzetten.

Elk IT probleem zien we als een uitdaging.

We bekijken graag hoe we u kunnen verderhelpen.